Autovuokraamoketju Hertz (www.hertz.fi) ja TomTom (www.tomtom.com) julkistivat yhteistyössä NeverLost 5 -navigointijärjestelmän, jonka voi etukäteen varata käyttöönsä autovuokrauksen yhteydessä.

hertz

Uusi NeverLost 5 -navigointijärjestelmä perustuu muokattuun TomTom VIA 135 Business Edition -laitteeseen, joka sisältää elinikäiset karttapäivitykset ja IQ Routes -reittipalvelun. Laitteita on saatavana Hertzin asiakkaille yli 700 merkittävällä lentokentällä ja kaupungeissa 18 eri Euroopan maassa – mukaan lukien Suomi.

Navigointijärjestelmiä otetaan käyttöön yli 8 000 kappaletta seuraavan kahden vuoden aikana. Se on yli kaksinkertainen määrä aiempaan, vuoden 2011 NeverLost 4 -yhteistyöhön verrattuna.

Hertz
Hertz Corporation vuokraa autoja Hertz-, Dollar- ja Thrifty-tuotemerkeillään noin 10 400 toimipisteen kautta 150 eri maassa. Hertz on maailman suurin lentokenttien autovuokraamaketju. Hertz on toimittanut autovuokraamopalvelujaan jo 95 vuoden ajan. Lisätietoja osoitteessa www.hertz.fi.

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.