Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin langattomat ja tyylikkäät stereokaiuttimet, jotka ovat kuin luotu työpöydän piristykseksi.

Logitech MX Sound -pöytäkaiuttimien 24 watin enimmäisteho, ensiluokkaiset kaiutinelementit ja taaksepäin suunnatut refleksiputket takaavat korkealuokkaisen äänentoiston ja selkeän erottelukyvyn. Tämän ansiosta ääni on tarkka ja rikas niin basson, keskiäänten kuin diskantinkin osalta. Logitech MX Sound toistaakin ääntä poikkeuksellisen tuhdisti omassa kokoluokassaan.

”MX Soundin upea muotoilu sulautuu hienosti mihin tahansa pöytäkäyttöön”, kommentoi Logitech Audio -tuoteperheen johtaja Philippe Depallens. ”Kaiuttimet on suunniteltu palvelemaan laadukkaalla äänentoistolla kaikenlaisissa tarpeissa riippumatta siitä toistetaanko ääntä tietokoneelta, älypuhelimesta vai tablettilaitteesta.”

Ulkoasultaan Logitech MX Sound on hillityn tyylikäs, jossa hopeanharmaa värimaailma yhdistyy upeasti korkealuokkaiseen kangaspintaan. Lisäksi toisessa kaiuttimessa on liikkeen mukaan syttyvä taustavalaistus. Hipaisupainikkeiden ansiosta äänenvoimakkuuden säätäminen ja Bluetooth-laitteiden parittaminen on tehty helpoksi. Energiatehokkaat kaiuttimet sammuttavat itsensä automaattisesti valmiustilaan, jos niitä ei käytetä 20 minuuttiin.

Logitech MX Sound -pöytäkaiuttimissa on sekä perinteiset kaapeliliitännät että älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa yleisesti käytetty langaton Bluetooth-yhteys.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech MX Sound -pöytäkaiuttimet tulevat myyntiin syyskuun aikana 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-sound-computer-stereo-speakers
https://youtu.be/KbnUnwkVanQ (esittelyvideo)
http://bit.ly/2vGp4R9 (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.