Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew -ajopelin neljännen pelikauden ensimmäisen jakson.

The Contractor -episodi aloittaa neljännen pelikauden tuomalla uudenlaisia toimintoja avoimeen pelimaailmaan. Ensimmäisenä suunnataan Las Vegasin, New Yorkin, Miamin, Detroitin ja Los Angelesin kaltaisiin suurkaupunkeihin, joissa suoritetaan erilaisia palvelutehtäviä kolmelle eri yhtiölle. Marco’s Cabs, Diamond Limousine ja Rocket Co. työllistävät pelaajaa erilaisin urbaanein palvelutehtävin, mikä tarkoittaa vauhtia, tyyliä ja suurkaupunkien loistoa kiehtovana yhdistelmänä. Tämän myötä tulee lunastettavaksi katuajoluokkaan kuuluva Ford Crown Victoria Marco’s Cab -pirssi vaatimattomaan yhden CC:n hintaan.

Samalla The Contractor -episodi tuo mukanaan monikerroksisen Motorpass-palkkiojärjestelmän uuden version, joka sisältää palkintoja sekä ilmais- että premium-luokassa. Siihen sisältyviä autoja ovat muun muassa Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ed., Chrysler 300 SRT8 Limousine, Cadillac Coupe Deville Marco’s Cab ja Chevrolet 3100 The Rocket Co.

Motorpassin lisäksi lisäosa tuo mukanaan kuukausittaiset ajoneuvolisäykset, joita ovat katuajokisojen Ford Crown Victoria), Ford Crown Victoria Limousine ja Chevrolet 3100. Lisäksi episodi tuo mukanaan uusia kosmeettisia lisäyksiä, kuten koriste-esineitä, kattovaihtoehtoja, pelihahmon vaatteita, renkaita, värisavuja ja paljon muuta.

Ilmaiseksi The Contractor -episodi on pelattavissa 18.-21. marraskuuta välisen ajan.

Pelilaajennuksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/LVCOF-EUfmY.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://thecrew-game.ubisoft.com/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr8PN4AXLqw7R604hQ?e=rtxEkZ  (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.