Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) teki joulukuussa nettikyselyn, jonka mukaan lähes kolmannes (29 %) älypuhelimen tai tablettilaitteen käyttäjistä on vahingossa hajottanut kallisarvoisen laitteensa.

MBM+SafePORT

Älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat äärimmäisen monitoimisia ja hienovaraisia laitteita. Koon ja painon puolesta ne ovat myös erittäin helposti mukana kulkevia. Valitettavasti nämä älylaitteet ovat myös helposti rikkoutuvia.

Targuksen teettämän kyselyn mukaan yllättävän moni käyttää älypuhelintaan tai tablettilaitettaan yhä ilman minkäänlaista suojakuorta. Tehdyn kyselyn mukaan peräti 55 prosenttia vastaajista ei käytä älylaitteissaan minkäänlaista suojakuorta. Näistä käyttäjistä kuitenkin 69 prosenttia harkitsee suojakuoren hankkimista.

Useimmissa tapauksissa kestävä ja hyvin muotoiltu älypuhelimen tai tablettilaitteen suojakuori estää laitetta vahingoittumasta riippumatta siitä onko kyseessä satunnainen naarmuuntuminen, kolhaisu tai putoaminen lattialle, maahan tai kadulle. Myös kosteus- ja pölyvauriot ovat joissain tapauksissa herkkien älylaitteiden uhka. Myös näitä vastaan voi älylaitteen suojata erityisolosuhteisiin tarkoitetulla suojaratkaisulla.

Targus SafePORT -mallisto tarjoaa kestävät ja monipuoliset suojaratkaisut myös äärimmäisiin olosuhteisiin. SafePORT-suojien ansiosta sen enempää kosteus ja pöly kuin naarmut, kolhut ja putoamisetkaan eivät uhkaa älylaitteita vaativassakaan käytössä. SafePORT-mallisto kattaa suojia moneen lähtöön, aina keveämmistä suojista ääriolosuhteisiin tarkoitettuihin erityismalleihin.

Kyselyssä tiedusteltiin myös käyttäjien tyytyväisyyttä suojakuorien valikoimaan. Vastaajista peräti 71 prosenttia ilmoitti olevansa tyytyväinen suojakuorien toiminnallisuuteen. Kuitenkin 42 prosenttia vastaajista kaipasi enemmän miellyttäviä vaihtoehtoja suojakuorien ulkoasuun. Osa saattaakin jättää älypuhelimensa tai tablettilaitteensa suojaamatta silkan tyylikysymyksen takia.

Targus on tuonut markkinoille ainutlaatuisen Madebyme-suojakuorimalliston, josta löytyy taatusti jokaisen omaa silmää miellyttävä suojakuori niin älypuhelimille kuin tablettilaitteillekin. Madebyme-suojakuoret luodaan käyttäjän itse valitsemasta kuvasta, joka voi olla vaikkapa itse otettu valokuva, piirros tai muunlainen luomus.

Haluttu kuva valitaan suojakuoreen älypuhelimen tai tablettilaitteen mallin mukaan ja valmis suojakuori toimitetaan postitse haluttuun toimitusosoitteen vain muutaman päivän kuluessa. Mademyme-suojakuori on myös erinomainen ja persoonallinen lahjaidea.

Hinnat ja saatavuus
SafePORT-suojakuorien kuluttajahinnat alkavat 29,90 eurosta ja Targus madebyme -suojakuorien hinnat 24,90 eurosta. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Targuksen suojakuoret ovat saatavilla heti hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/cases_tablet.asp
www.facebook.com/targusfinland
http://madebyme.targus.com/
http://bit.ly/127mEpH (SafePORT-esittelyvideoita)
http://bit.ly/17FXwJU (painokelpoisia tuotekuvia SafePORT-suojista)
http://bit.ly/1fd0fll (painokelpoisia tuotekuvia Madebyme-suojista)

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.