Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo viime vuoden kehutuimpiin peleihin lukeutuvan Rayman Legendsin myös uuden sukupolven pelikonsoleille. Peliarvosteluja yhteen keräävän Metacritic-sivuston hurjan 91 pisteen keskiarvon saavuttanut Rayman Legends -tasoloikkapeli ilmestyy PlayStation 4 -pelikonsolille 20. helmikuuta. Xbox One -pelikonsolille Rayman loikkii pelikonsolin pohjoismaisen julkistuksen myötä. Rayman Legends tulee ladattavaksi uusien pelikonsolien verkkokaupoissa huokeaan 39,99 euron hintaan.

RL_PS4_PACKUuden sukupolven tehokkaiden pelikonsolien myötä Rayman Legendsin jo entuudestaan ylistetyt grafiikat ovat kokeneet todellisen kasvojenkohotuksen. Lisäksi pelikenttien latausajat ovat lyhentyneet, mikä tekee pelaamisesta entistä nautittavampaa. Molemmilla konsolialustoilla pelaajat saavat käyttöönsä myös ainutlaatuiset lisäpuvut Rayman- ja Globox-hahmoille. Xbox One -pelaajat saavat käyttöönsä Splinter Ray-, Ray Vaas- ja Globox Vaas -asut. PlayStation 4 -pelaajat saavat puolestaan käyttöönsä Assassin Ray -asukokonaisuuden. Lisäksi Uplay-pisteillä voi hankkia käyttöönsä erityisen Funky Ray -asun.

Uudet pelikonsolit tarjoavat myös uusia, ennen näkemättömiä ominaisuuksia. Xbox One -versiossa on mukana kymmenen ainutlaatuista haastetilaa, jotka suorittamalla saa uusia Achievement-saavutuksia. PlayStation 4 -versio puolestaan hyödyntää peliohjaimen kosketusalustaa eri toimintoihin, kuten esimerkiksi onnenlippujen raaputtamiseen. Lisäksi PlayStation 4:n ohjaimella voidaan jakaa näyttökaappauksia ja pelivideoita muun peliyhteisön kanssa. Lisäksi peliä voi jatkaa myös PlayStation Vita -käsikonsolilla vaikka televisio olisi sammutettuna.

Rayman Legends jatkaa suositun Rayman Origins -tasoloikkapelin tarinallista teemaa. Rayman Legendsissa pääsankarit Rayman ja Globox heräävät sadan vuoden torkuilta, joiden aikana painajaisunet ovat vallanneet Glade of Dreamsin rauhaisan ympäristön. Ylivertaisolento Bubble Dreamer lähettää sankarit jälleen uudelle tehtävälle taistelemaan pahuuden olentoja vastaan ja palauttamaan rauha koko maailmankaikkeuteen. Rayman Legends kattaa valtavan määrän erilaista pelattavaa, aina perinteisestä tasohyppelystä musikaalisiin rytmikenttiin.

Palkitut pelisuunnittelijat, säveltäjät ja graafikot ovat loihtineet aivan uuden Rayman-seikkailun hyödyntäen UbiArt-pelimoottoria. Sen ansiosta luvassa on moniulotteisia pelielementtejä, kehittynyt valaistusjärjestelmä ja aiempaa upeammat peligrafiikat.

Rayman Legends on aiemmin julkaistu sekä Xbox 360-, PlayStation 3- ja Wii U-pelikonsoleille, PlayStation Vita -käsikonsolille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
www.raymanlegends.com
http://bit.ly/1b1YIra (esittelyvideoita)
http://bit.ly/Zvlkzj (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com