Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kolme uutta L33T-pelituolia. Jokainen näistä kolmesta videopelaamiseen tarkoitetusta toimistotuolista on suunniteltu erilaisia pelaajia varten, jotka on jaettu aloitteleviin ja kokeneisiin pelaajiin sekä kilpapelaajiin.

L33T Extreme Gaming Chair
L33T Extreme Gaming Chair -pelituolissa yhdistyvät toisiinsa käytännöllisyys, muotoilu ja mukavuus. Kokonaisvaltaisesti pelaamista varten suunnitellussa pelituolissa on polyuretaanista ja nahasta tehty hikoilua hylkivä pinnoite. Sen ja pehmustetun istuinosan ansiosta pelituoli tuntuu äärimmäisen miellyttävältä. Myös istuimen käsinojat on pehmustettu ja alaselälle on oma säädettävä tukensa. Yhdysrakenteinen niskatuki viimeistelee miellyttävän istuinkokemuksen. L33T Extreme Gaming Chair on saatavana mustana, sinimustana, vihermustana ja punamustana.

L33T E-Sport Gaming Chair
L33T E-Sport Gaming Chair on korkealaatuinen pelituoli vaativaan makuun. Teräsrakenteinen pelituoli on kiinnitetty metalliseen jalustaan ja istuin on muotoiltu ergonomisesti selkätukea myöten. Moneen suuntaan säädettävät käsituet lisäävät mukavuutta entisestään. Käsinojia voidaan säätää istujaan nähden korkeus-, pituus-, sisä- ja ulkosuunnassa. Myös pehmustetut niska- ja alaselkätuet ovat säädettävissä. Kestävä pinnoite on tehty polyuretaanista ja nahasta. Pinnoite on viimeistelty liukumista ehkäisevällä kuvioinnilla. Säädettävä korkeustuki viimeistelee kokonaisuuden ja tekee siitä äärimmäisen miellyttävän käyttää myös pitkissä ja vaativissa pelisessioissa. L33T E-Sport Gaming Chair on saatavana mustavalkoisena, punamustana, mustavihreänä ja sinimustana.

L33T E-Sport Pro Gaming Chair
L33T E-Sport Pro Gaming Chair on luotu pelaamisensa tosissaan ottavalle elektronisen urheilun harrastajalle, joka ei halua tehdä kompromisseja valintojen suhteen. Kilpakäyttöön suunnattu pelituoli rakentuu 19 millimetrin teräsrungon varaan. Istuimessa on painetta lieventävä, muotoiltu ja ergonominen selkätuki sekä erillinen alaseläntuki ja säädettävä niskatuki. Näiden ansiosta istumisasento pysyy hyvänä ja miellyttävänä jopa tuntikausia kestävissä pelisessioissa. Käsinojia voidaan säätää istujaan nähden korkeus-, pituus-, sisä- ja ulkosuunnassa. Pelituolin pinnoite on tehty polyuretaanista ja nahasta sekä viimeistelty yksityiskohdilla ja Alcantara-pintaisilla sivukoristeilla. Säädettävä korkeustuki viimeistelee kokonaisuuden ja tekee siitä äärimmäisen miellyttävän käyttää myös pitkissä ja vaativissa pelisessioissa. L33T E-Sport Pro Gaming Chair on saatavana mustalla värityksellä vihreillä koristesaumoilla viimeisteltynä.

Hinta ja saatavuus
L33T E-Sport Pro Gaming Chair, L33T E-Sport Gaming Chair ja L33T Extreme Gaming Chair ovat saatavana 299, 269 ja 175 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AL33T%3AL33T%2520Gaming%24
www.l33t-gaming.com
http://bit.ly/2ieAoCq (kuvia)

L33T
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-GAMING kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-GAMING suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

“Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.