Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kattavan valikoiman PURO-älypuhelinsuojia uusille Apple iPhone -älypuhelimille.

Kun italialainen muotoilu ja tyylitaju yhdistetään toisiinsa, on lopputuloksena PURO-älypuhelinsuojat. PURO tarjoaakin tyylikästä suojaa vasta julkistetuille iPhone 8- ja iPhone X -älypuhelimille. Uusi PURO-suojavalikoima koostuu yli kymmenestä eri mallista, joita kaikkia yhdistää tyyli, suojaus ja älykkäät ominaisuudet.

PURO 0.3 Nude Cover on äärimmäisen ohut ja läpikuultava silikonivalmisteinen suoja. Se suojaa puhelinta tehokkaasti viemättä kuitenkaan huomiota puhelimen tyylikkäältä muotoilulta. Saatavana tummana ja kirkkaana versiona iPhone X:lle.

PURO 0.3 Nude Fluo Cover on saatavana neljänä eri fluoresenssivärinä, jotka hohkaavat pimeässä kirkkain sävyin. Äärimmäisen ohut ja taipuisa silikonikuori suojaa puhelinta ja takaa jämäkän otteen. Saatavana keltaisena, pinkkinä, vihreänä ja sinisenä iPhone X:lle.

PURO 0.3 Cover on yksinkertainen ja läpikuultava suojakuori älypuhelimelle. Sen kalvomainen ja vähäeleinen suoja on pelkistetty ja väritön. Saatavana iPhone X:lle.

PURO Plasma Cover suojaa iPhonen ainutlaatuisella tavalla. Äärimmäisen joustavasta silikonista muotoiltu suojakuori tarjoaa täydellisen pidon ja jämäkän otteen. Samalla se suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Saatavana iPhone X:lle.

PURO Verge Crystal Cover on valmistettu läpinäkyvästä polykarbonaatista. Reunan laminointi ja kromiefekti tekevät älypuhelimesta näyttävän näköisen ja korostavat Applen yksinkertaista muotoilua. Saatavana mustana tai punaisena iPhone 8:lle ja mustana tai hopeana iPhone X:lle.

PURO Hologram Cover on polykarbonaattivalmisteinen värikäs suojakuori psykedeelisellä kuvioinnilla. Suojakuori tarjoaa jämäkkää pitoa ja laadukkaan suojauksen. Saatavana pinkin purppuraisena, oranssinkeltaisena ja sinivihreänä iPhone 8:lle ja iPhone X:lle.

PURO Shine Glitter Cover kiiltää ja kimaltelee upean muotoilunsa ja monikerroksisen rakenteensa ansiosta. Suojan sisäosa on joustavaa materiaalia, kun taas pintakerros on jämäkkää polykarbonaattia. Saatavana hopeana, kultaisena tai ruusukultaisena Apple iPhone X:lle.

PURO Shine Glitter Pocket Cover tarjoaa kiillettä ja kimallusta erillisen luottokorttitaskun ohella. Suojauksen ohella kotelo toimii kätevänä korttilompakkona. Saatavana mustana tai hopeana iPhone X:lle ja neljänä eri värinä iPhone 8:lle.

PURO Aqua Cover on suojakuori, joka on koristeltu kimaltelevalla nestetaskulla. Tämän ansiosta suojakuori tarjoaa puhelimelle ainutlaatuisen ulkonäön. Saatavana hopeana, kultaisena tai ruusukultaisena Apple iPhone 8:lle.

PURO Impact Pro Flex Shield Case on todella kestävä ja huippulaadukas suojakotelo, joka tarjoaa kaksikerroksisen suojan. Valmistusmateriaaleina on käytetty silikonia, kumia ja muovia. Suojakuori täyttää jopa Yhdysvaltain armeijan vaatimukset! Saatavana iPhone X:lle.

PURO Impact Pro Hard Shield Case koostuu kolmesta eri suojakerroksesta, jotka suojaavat puhelinta jokaiselta mahdolliselta suunnalta. Suojakuori täyttää Yhdysvaltain armeijan standardivaatimukset. Saatavana iPhone X:lle.

PURO Impact Pro Magnetic Case on suojakotelo magneettisella selkämyksellä. Tämän ansiosta suojakotelo voidaan yhdistää osaksi vaikka PURO Car Holder -kiinnikettä, jolla puhelin saadaan kätevästi kiinni auton kojelautaan. Saatavana iPhone 8:lle.

PURO Wallet Case on tyylikäs lompakkomallinen ja nahkavalmisteinen suojakuori, joka toimii kätevänä korttitaskuna. Lisäksi suojakuoressa on kätevä seisontatuki. Saatavana iPhone X:lle.

Hinnat ja saatavuus
Kaikki uudet PURO-älypuhelinsuojat ovat saatavana alkaen 14,90 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24
www.puro.it/en/iphone_x
www.puro.it/en/accessori-per-iphone8
http://bit.ly/2xMKgdr (kuvia)

PURO
PURO on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. PURO on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.