KAARI on suomalainen plasmasytyttimien tuotemerkki, jonka on kehittänyt kaksi kaverusta tutkittuaan nykyisiä sytytinmarkkinoita. He havaitsivat, etteivät sytyttimet ole kehittyneet juuri lainkaan vuosikymmeniin.

”Koltti, Tsippo ja ’joku halpa’ ovat olleet sytytinmarkkinoiden kuninkaita vuodesta toiseen”, kommentoi KAARI-plasmasytyttimien markkinoinnista vastaava Jani Tuominen. ”Perinteiset sytyttimet ovat tylsiä ja vanhanaikaisia, joten päätimme sähköistää sytytinmarkkinat kertaheitolla. Kukapa ei olisi joskus ihaillut scifileffojen energisia plasmakaaria? Nyt niitä voi ihailla omassa sytyttimessään.”

Vaikka maailma pyörii sähköllä, käsikäyttöisille sytyttimille on paljon tarvetta. Kynttilät, takat, grillit, kiukaat, nuotiot ja kaasulaitteet ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joiden käyttöön tarvitaan jatkuvasti sytytintä. Perinteiset sytyttimet tuottavat yhä liekin, joka sammuu helposti tuulessa ja sateessa. Lisäksi sytyttimet perustuvat epäkäytännölliseen kaasuun tai polttonesteeseen, jolloin niitä on vaivalloista täyttää itse. Iso osa markkinoilla olevista sytyttimistä onkin kertakäyttöisiä ja siksi raskaasti ympäristöä kuormittavia.

Plasmasytyttimet
Plasmasytyttimet ovat jännittävän ulkoasunsa lisäksi erittäin käytännöllisiä. Ne ovat liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille. Liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse edes myrskytuuli, sade tai pakkanen. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.

KAARI
KAARI-tuoteperhe on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaupunki-, koti- ja retkikäyttöön soveltuvat mallit perustuvat kaikki samaan turvalliseen plasmatekniikkaan. Niissä on turvamekanismit vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. KAARI-tuoteperhe tarjoaa nykyaikaisen ja kiehtovan ratkaisun ikuiseen pulmaan miten saada tuli aikaan helposti ja turvallisesti.

KAARI-tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme eri sytytinmallia, jotka poikkeavat toisistaan ominaisuuksiensa, ulkoasunsa ja erityispiirteidensä ansiosta.

KAARI ROIHU on todella tyylikäs koti- ja kaupunkikäyttöön tarkoitettu metallikuorinen taskusytytin, joka kiinnittää huomiota kaikissa tilanteissa. Se tuottaa tehokkaan ristiin menevän kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä.

KAARI SOIHTU on jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun soveltuva pitkävartinen yleissytytin. Se sytyttää kynttilät, takkapuut tai grillihiilet turvallisesti.

KAARI LOIMU on eränkävijän, veneilijän ja mökkeilijän valinta, kun sytytintä tarvitaan vaativiin käyttöolosuhteisiin. Se on tehty iskunkestävästä polykarbonaatista ja on ensimmäinen IP57-luokiteltu plasmasytytin maailmassa. Se on siis pölyn-, lian- ja vedenkestävä.

”KAARI-plasmasytyttimen elinikä mitataan useissa vuosissa. Siksi se on kokonaiskustannuksiltaan erittäin edullinen eikä se kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Tyylikäs KAARI-plasmasytytin voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen”, jatkaa Tuominen.

Saatavuus ja hinnoittelu
KAARI ROIHU-, SOIHTU- ja LOIMU-plasmasytyttimet ovat saatavilla välittömästi 24,95, 24,95 ja 29,95 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.kaarilighters.com
http://bit.ly/2xiWoyN (kuvia)

KAARI / Action Group Finland Oy
Action Group Finland Oy on KAARI-tuoteperheen kehittäjä ja tuotemerkin omistaja. Yritys on suomalainen viihteen, viihde-elektroniikan ja muiden yleishyödyllisen tuotteiden maahantuoja. Yhtiön toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa. Lisätietoja osoitteissa www.kaarilighters.com ja www.actiongroup.fi.