Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) lisää CloudStation-ratkaisuunsa viiden gigatavun pilvitallennuspalvelun.

Buffalo CloudStation -verkkotallennusratkaisut saavat ilmaisen laajennuksen pilvitallennuksen puolelle. Tallennustilaa pilvipalvelussa on valmiina viiden gigatavun verran, mutta lisätilauksella kapasiteettia voidaan kasvattaa kymmenistä gigoista satoihin tai jopa tuhansiin gigatavuihin.

Buffalo CloudStationin pilvitallennustilan käyttöönoton myötä yhteys omaan pilvitilaan voidaan tehdä mistä päin maailmaa tahansa internet-yhteyden kautta, olipa kyseessä sitten tietokone tai vaikkapa älypuhelin. Omia tiedostoja voidaan ladata ja jakaa vaikkapa ystävien tai työtovereiden kanssa.

Pilvipalvelun lisäksi CloudStationia voidaan käyttää myös lähiverkossa tiedon jakamiseen, lataamiseen ja varmuuskopiointiin. CloudStation-verkkolevyltä voidaan tietoa jakaa myös DLNA-tekniikkaa käyttäville televisioille ja muille viihdelaitteille. Näin videoita, musiikkia ja kuvia voidaan toistaa helposti millä tahansa verkkoon kytketyllä mediasoittimella – myös älypuhelimilla.

CloudStation tukee myös Time Machine -ominaisuutta, jolla Mac-tietokoneiden käyttäjät voivat varmistaa tiedostonsa vaivatta. Kaikki mallit tukevat sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmiä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo CloudStation -tallennusratkaisut ovat saatavana yhden, kahden ja neljän teratavun tallennuskapasiteeteilla. Niiden kuluttajahinnat ovat 199 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin hyvitysmaksun niiden mallien osalta, joita se koskee.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/en/cloudstation.html

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 010 843 8400, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.