PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Steelrising vie pelaajat jännittävään toimintaseikkailuun Ranskan vallankumouksen aikakaudella.

Eletään vuotta 1789. Pariisi on kaaoksen ja tuhon partaalla, kun kuningas Ludvig XVI on pysäyttänyt vallankumouksen verilöylyllä. Kaiken takana ovat hänen johtama mekaanisten sotilaiden armeija, joka ei tunne myötätuntoa eikä pode moraalisia ongelmia. Mutta kuten kaikissa kiehtovissa tarinoissa, poikkeus vahvistaa säännön.

Pelaaja ohjastaa Aegis-automatonia, konetta, joka on yksi mielipuolisen kuninkaan armeijan kehittyneemmistä osasista. Insinöörityön taidonnäytteenä Aegis kykenee älykkäämpään ajatteluun kuin muut kaltaisensa automatonit. On aika muuttaa historian suuntaa ja syöstä mielipuolinen kuningas alas valtaistuimeltaan.

Steelrising on toimintaroolipeli, jossa toisiinsa yhdistyvät kiehtova juonittelu, jännittävät taistelut ja mukaansatempaavat juonenkäänteet. Pelin ympäristönä toimii 1700-luvun lopun Ranska, jonka miljöö on tyyliltään ja yksityiskohdiltaan upea. Peruukkipäisten diplomaattien ja poliitikkojen ohella teollisen vallankumouksen robottimaiset automaton-koneet ovat osa keskeisiä tapahtumia, joissa ei voi välttyä hurjilta yhteenotoilta. Rivivihollisten ohella pelaaja pääsee ottamaan mittaa myös niin sanotuista pomovastustajista, jotka tarjoavat astetta vaikeampia taisteluita haastavalla tavalla.

Historiallinen Pariisi on täynnä pieniä kujia ja katuja, joiden varjoissa pelaaja voi valita oman etenemistyylinsä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia löydettäviä aarteita ja salaisuuksia, jotka palkitsevat löytäjänsä. Kutkuttavan pelijärjestelmän ansiosta peli myös tarjoaa uudelleenpeluuarvoa roolipelimäisen mekaniikan myötä.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/LIQHKd7Pzxk ja viiden minuutin pelivideon osoitteessa https://youtu.be/P9_6YAOrGdg.

Hinta ja saatavuus
Steelrising julkaistaan 8. syyskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.steelrising.org
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ8YF-eAphwhpKk2ow?e=wDtbEL (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.