Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti kämmeneen istuvan langattoman hiiren, joka miellyttävän neutraalin muotoilun ja uurrettujen painikkeiden ansiosta sopii oivallisesti sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

Logitech M190 on langaton ja täysikokoinen hiiri kaikenlaiseen tietokonekäyttöön. Siinä missä monet langattomat ja liikkuvaan käyttöön suunnitellut hiiret ovat pienen kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan, niiden pienuus on isompikätiselle käyttäjälle liiankin kompakti ja siksi haastava käyttää. Logitech M190 on suunniteltu täyskokoiseksi hiireksi, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman mukavaa aikuiseen käteen. Hiiren kanssa hieman isompikin koura viihtyy työssä ja vapaa-ajassa mukavasti.

Langaton ja viiveetön lähetystekniikka takaa toimivuuden ja työtehon jopa 10 metrin etäisyydeltä vastaanottimesta. Molempikätinen neutraali muotoilu istuu kumpaan tahansa käteen miellyttävästi. Hiiren oikea ja vasen painike ovat molemmat loivasti uurrettuja, mikä takaa entistä mukavan käyttötuntuman. Kätevän vierityspainikkeen avulla isoja verkkosivustoja tai tiedostoja on helppo selata.

Hiiren isompi koko mahdollistaa myös kämmenen lepuuttamisen hiiren päällä leväten. Tämä tekee hiiren käytöstä kevyttä eikä rasita kättä pienempien hiirten tavoin, joiden kanssa otetta joutuu usein korjaamaan. Laadukas ja tarkka anturi takaa tarkan hallittavuuden. Hiiri on myös virtapihi ja se toimiikin yhdellä AA-sormiparistolla jopa puolitoista vuotta. Hiiri osaa myös automaattisesti siirtyä virransäästötilaan, kun hiirtä ei käytetä. Langaton usb-vastaanotin on helppo ottaa käyttöön, joten tarvittaessa hiiren voi siirtää mukanaan vaikka toiselle tietokoneelle vain vastaanottimen paikkaa vaihtamalla.

Hinta ja saatavuus
Logitech M190 tulee myyntiin elokuussa 16,99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/mice/m190-wireless-mouse.910-005905.html
https://youtu.be/CrE2TNzUGXw (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhKVTadh4aK7puaoSEw?e=MFbYtF (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.