Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt NHL 13:lle tuplaplatinaa ja Call Of Duty: Black Ops 2:lle kultalevyn osoituksena yli 40 000 kappaleen ja yli 10 000 kappaleen myynneistä PlayStation 3:lle.

NHL 13
PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelialustoille saatava NHL 13 on pelisarjan suurimpia innovaatioita viimeiseen kuuteen vuoteen ja se toistaa oikean NHL-lätkän vauhdin, luovuuden ja strategian. Tärkeimpänä uudistuksena on täysin uudenlainen True Performance Skating -fysiikkamoottori. Lisätietoja osoitteessa www.ea.com/fi/nhl-13.

”NHL 13 on rikkonut kaikki aiemmat myyntiennätykset. Yli 40 000 myytyä PlayStation 3 -peliä ja joulu on vielä tulossa. NHL 13 on varmasti vuoden myydyin videopeli!”, hehkuttaa Electronic Artsin myyntijohtaja Niklas Wikblad.

Call Of Duty: Black Ops 2
PlayStation 3-, PC-, Xbox 360- ja Wii U -pelialustoille saatava Call of Duty: Black Ops 2 on toimintapelien voittamaton ykkönen. Peli vie pelaajat lähitulevaisuuteen. Maailman suojaksi on kehitetty puolustusjärjestelmiä, jotka käännetäänkin hyökkäämään omia vastaan. Lisätietoja osoitteessa www.callofduty.com/blackops2.

”Uusi CoD-peli rikkoi 15 päivässä miljardin dollarin myynnin maailmanlaajuisesti ja Suomen myynti peilaa menestystä hienosti. Pelisarja täyttää ensi vuonna 10 vuotta, joten juhlistettavaa riittää myös ensi vuodelle”, tykittää Johanna Strunke Activision Blizzardin Key Account Manager.

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com, VPD ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Niklas Wikblad
+46 – 70 – 975 9965
nwikblad@ea.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi