PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo Suomeen iPhone- ja Android-älypuhelimilla ohjattavan leikkiauton, joka osaa kuvata omia matkojaan sisäänrakennetun videokameransa avulla.

beewibuggy

Futuristisesti muotoiltu BeeWi WiFi Camera Buggy on langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä ja videokameralla varustettu leikkiauto, jonka parissa niin lapset kuin lapsenmielisetkin viihtyvät tuntikausia. Auto on väritykseltään valkoinen ja ilman työkaluja irrotettava kuomu on joustavaa muovia. Leluauto suorastaan kutsuu käyttäjäänsä kustomoimaan sen ulkoasua.

Leikkiauton tehokas sähkömoottori kykenee jopa 17 kilometrin tuntinopeuteen ja WiFi-verkon langaton kantama on peräti 30 metriä. Näin autoa voi ohjata ongelmitta myös ulkona. Lisäksi kumiset maastorenkaat ja jousitus mahdollistavat ajamisen myös hieman epätasaisemmassa maastossa. Auto on myös riittävän kookas (120 x 190 x 120 mm, 600 g) ja kestävä pikkupoikien rallikilpailuihin.

Auton sisäänrakennetulla videokameralla voi tallentaa liikkuvaa videokuvaa ja yksittäiskuvia ajon aikana. Upeat kisavideot, todistusaineistot lemmikkieläinten jahtaamisesta ja muista vauhdikkaista ajotilanteista on helppo jakaa eteenpäin suoraan älypuhelimesta vaikkapa Facebookiin, sähköpostiin tai Twitteriin.

Ilmaiseksi Apple AppStoresta ja Google Play Storesta ladattava BeeWi BuggyPad -sovellus tekee leikkiauton ja sen videokameran ohjaamisesta helppoa iPhone- tai Android-älypuhelimilla. Autoa voi ohjata puhelimen kallistussensorilla ja kosketusnäytön painikkeilla. Sovelluksen käytön oppii hetkessä perheen pienimmätkin rallikuskit.

Leikkiauton irrotettava ja ladattava akkupaketti mahdollistaa noin 20 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. Auton mukana tulevan usb-kaapelin avulla akkupaketti on helppo ladata joko tietokoneen usb-liitännän tai vaikkapa älypuhelimen usb-virtalähteen kautta.

Hinta ja saatavuus
BeeWi WiFi Camera Buggy on saatavana välittömästi 129 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron. Ohjaussovellus vaatii toimiakseen älypuhelimen tai tablettilaitteen vähintään iOS 5.1- tai Android 2.1 -käyttöjärjestelmällä.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com
www.bee-wi.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.