Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti värikkäät ja kauniisti muotoillut tulppakuulokkeet älypuhelimille.

ma200_range

Tyylikkäästi muotoiltujen Creative MA200 -tulppakuulokkeiden värikirjo on silmiä hivelevän raikas. Pyöristetyt kolmiomaiset muodot ovat näyttävät ja värisävyt suorastaan hehkuvat pirteyttä. Ennen kaikkea kuulokkeita on miellyttävä kuunnella, sillä niiden neodyymielementit tuottavat pieneen kokoonsa nähden tuhdin soundin ja korostavat bassotaajuuksia. Tulpparakenteensa ansiosta kuulokkeet myös pysyvät hyvin paikoillaan vaikka juoksulenkillä.

Creative MA200 -tulppakuulokkeissa on myös mikrofoni, joten ne sopivat mainiosti äänipuheluihin. Kuulokkeet ovat täysin yhteensopivat Android- ja iPhone-älypuhelinten kanssa. Mikrofoni takaa hyvän äänenlaadun ja melua eristävien tulppakuulokkeiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat myös paikoissa, joissa taustamelu tekisi tavallisesta puhelusta hankalan. Tulppakuulokkeiden melunvaimennus mahdollistaa myös musiikista nauttimisen ilman korvia vahingoittavaa äänentasoa.

Kuulokejohdossa on toimintopainike, jolla voidaan vastata tulevaan puheluun tai hallita musiikin toistoa. Tarkemmat toiminnot riippuvat puhelinmallista ja käytettävästä sovelluksesta. Kuulokkeiden vaihdettavia silikonitulppia on kolmea eri kokoa, joten ne sopivat käyttäjälle korvakäytävän koosta huolimatta. Myös värivaihtoehtoja löytyy moneen makuun, aina limenvihreästä punaisen ja purppuran sävyihin.

Hinta ja saatavuus
Creative MA200 -tulppakuulokkeet ovat saatavilla 29,90 euron kuluttajahinnoin. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
fi.creative.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com