Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti pienen ja värikkään matkakaiuttimen, joka kestää menoa ja meininkiä. Vesitiivis ja ufomainen UE ROLL kulkee kaikenlaisen tekemisen mukana.

UEROLL

UE ROLL on persoonallinen ja kestävä matkakaiutin, joka pienestä koostaan huolimatta toistaa ääntä tasapainoisesti, tarkasti ja erottelukykyisesti. Kiekonheiton kiekkoa tai klassista ufoa muodoiltaan muistuttava värikäs matkakaiutin on kevyt ja vaivaton kantaa mukana.

Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimiva ja 360 asteen säteellä ääntä toistava UE ROLL sopii täydellisesti menevään elämäntapaan. Matkakaiuttimen venyvän narukiinnityksen ansiosta se voidaan kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa, kuten vaikkapa reppuun, polkupyörään tai vyöhön. Vesitiiviin (IPX7-sertifioitu) pinnoitteen ja laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta UE ROLL kestää myös kolhimiset ja putoamiset.

”Musiikki on luotu jaettavaksi, nautittavaksi ja yhdistäväksi asiaksi”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Rory Dooley. ”Musiikki tekee hetkistä merkittäviä ja UE ROLL on luotu olemaan osa näitä hetkiä. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin, UE ROLL on kanssasi kokemusta parantamassa.”

Napakan äänentoiston ja kestävän rakenteen lisäksi UE ROLL on ominaisuuksiltaan päivittyvä matkakaiutin. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla oleva mobiilisovellus mahdollistaa muun muassa aamuherätyksen halutun musiikin avulla ja etäkäynnistyksen. Sovelluksen avulla UE ROLL on jopa mahdollista kytkeä yhteen toisen Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa, jolloin äänenvoimakkuus riittää suurempaankin tilaan. Lisää uusia ominaisuuksia on luvassa myöhempien sovelluspäivitysten myötä.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE ROLL tulee saataville heinäkuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/1dHs5Hl (tuotekuvia)
https://youtu.be/rp7nsKVI_Zk (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.