Xiaomi MiOT-ekosysteemiin kuuluva, älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita valmistava Huami on julkaissut uuden Amazfit GTS/GTR 2 -älykellomalliston, joka tarjoaa monipuolisia liikuntatoimintoja tyylikkäällä muotoilulla ja huomaamattoman kevyellä rakenteella.

Urheilukellojen liikunta- ja hyvinvointiominaisuudet sekä perinteisten muodikkaiden rannekellojen muotokielen toisiinsa yhdistävä Amazfit GTS/GTR 2 -älykellomallisto hämärtää urheilu- ja älykellojen välisen rajan. Yhtäältä ranteessa on sekä upea ja ajaton reunukseton AMOLED-näyttö että vaikuttavan monipuolinen kattaus käyttäjänsä hyvinvointia seuraavaa tekniikkaa. Kätevällä valitsimella näytölle saa juuri itselleen tärkeät tiedot. Lisäksi useimmat kellotauluvaihtoehdot ovat aina päällä, joten kellonajan näkee helposti näyttöä erikseen aktivoimatta.

Amazfit GTS 2e-, Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2 mini -älykellot on varustettu kirkkailla ja selkeillä AMOLED-näytöillä. Neliömäisellä, mutta pyöreäkulmaisella kellotaululla varustetut GTS 2e ja GTS 2 mini sekä symmetrisen pyöreällä kellotaululla tyylitelty GTR 2e mittaavat useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia. Näitä ovat esimerkiksi unenlaatu, veren happisaturaatio (SpO2-taso), sydämen syke ja stressitaso.

Amazfit GTS2e ja Amazfit GTR 2e tukevat peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Amazfit GTS 2 minissä tuettuja kuntoilumuotoja on 70 erilaista. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily- ja uintimuodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloja voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syvyyteen saakka. GPS- ja Glonass-paikannuksen ansiosta kellot mittaavat tarkasti liikutun matkan. Lisäksi kaikki mallit hyödyntävät Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmää.

Tehokkaalla BioTracker 2 -tekniikalla kellot mittaavat käyttäjänsä liikuntasuorituksia tarkasti. Sykemittauksen ansiosta on helppo seurata omia unitottumuksia, liikunnan rasitusta ja liikkumisen määrää. Kellot osaavat seurata myös stressitasoja ja happisaturaatiota. Älykkään Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmän ansiosta kellot seuraavat myös käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kellot osaavat synkronisoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti.

Amazfit GTS 2 minin erikoisuutena on tuki Pomodoro-ajanhallintamenetelmälle. Lisäksi kello tarjoaa käyttäjälleen hengitysharjoituksia. Siron trendikäs kello seuraa myös naisen ovulaatiokiertoa ja antaa näin arvokasta tietoa kehon toiminnasta.

Kaikissa malleissa on myös langaton Bluetooth-yhteys, joiden ansiosta kellolla voidaan käyttää tiettyjä älypuhelimen ominaisuuksia, kuten vastata puhelimeen tai hallita musiikinkuuntelutoimintoja. Kellon liiketunnistin osaa myös kääntää näytön automaattisesti, joten se sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille.

Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTR 2e -malleissa on myös kätevä salasanasuojaus. Kun kellon irrottaa ranteesta, se osaa lukita itsensä automaattisesti kätevällä salasanasuojauksella. Näin kellon tiedot ja ilmoitukset eivät näy muille.

Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2e mini -kellojen tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa kolmen viikon yhtäjaksoiseen käyttöön. Amazfit GTR 2e -kellossa virtaa riittää peräti 45 päivän käyttöön. Kellot on helppo ladata mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä laturilla.

Vallankumouksellisen materiaalin ja valmistusprosessin ansiosta kaikki kolme kelloa ovat erittäin kevyitä 20 – 32 gramman painoillaan. Tämä tekee kelloista erittäin mukavia käyttää treenatessa ja jopa nukkuessa.

Hinta ja saatavuus
Amazfit GTS 2e-, Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2 mini -älykellot tulevat saataville 129,90, 129,90 ja 89,90 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.amazfit.com
https://youtu.be/80NH56fj0Gw (Amazfit GTS 2e -esittelyvideo)
https://youtu.be/gvGxrySbDyg  (Amazfit GTR 2e -esittelyvideo)
https://youtu.be/kXZYKPU2MdQ (Amazfit GTS 2 mini -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtE4NTJMm9unCvSJqg?e=rtyDjtxxx (kuvia)

Huami
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita valmistava Huami on osa tätä ekosysteemiä. Sen omat Zepp- ja Amazfit-tuotemerkit yhdistävät tuotteissaan korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian. Huami on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa ja yhtiö on New Yorkin pörssissä (NYSE: HMI). Sen pääkonttori on Yhdysvaltain Mountain Viewssä.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Lisätietoja osoitteessa www.mistore.fi.