PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli tuo hurjat ihmissudet pelikoneille tänään.

World of Darkness -roolipelimaailmaan sijoittuva Werewolf: The Apocalypse -pöytäroolipeli teki älykkäät ihmissudet tunnetuiksi jo vuosikymmeniä sitten. Samalla sen pelimaailma toi perinteisen hirviön rinnalle entistä monipuolisemman, syvällisemmän ja inhimillisemmän käsityksen ihmissusista. Tarujen pelottavan olennon, joka ei olekaan kammottava hirviö, vaan tunteva, ajatteleva ja inhimillinen muodonmuuttaja suden ominaisuuksilla.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelissä pelaaja edustaa Finana-heimon ihmissutta, joka on joutunut raivokohtauksensa takia erilleen omasta heimostaan ja läheisistään. Vuosien jälkeen kohtalo johdattaa pelaajahahmo Cahalin takaisin heimonsa luo. Tuo heimo on vaarassa kuolla sukupuuttoon, sillä rahanahne Endron-jättiyritys tekee voittoa ympäristöstä ja äiti maasta, Gaiasta, välittämättä. Tämä kaikki uhkaa rauhassa elävien ihmissusien olemassaoloa.

Endronia eivät ohjaa vain inhimilliset piirteet ja ihmisten välinpitämättömys, sillä kaiken takana vaanii suurempi ja pahempi voimatekijä Wyrm. Sen julmuus ja ahneus uhkaavat ihmissusia, ympäröivää luontoa sekä muita elollisia olentoja eläimineen ja kasvineen.

Pelin jännittävä juoni nivoo yhteen suuryrityksen juonittelua, vauhdikkaita taisteluita ja monia erilaisia tehtäviä. Tarujen mukaisesti pelaajan ohjastama ihmissusi pystyy muuttumaan ihmisestä sudeksi ja näiden piirteitä yhdistäväksi petomaiseksi hybridimuodoksi. Muodonmuutoskykyä myös tarvitaan, sillä jokaisella eri muodolla on omat vahvuutensa ja ominaisuutensa. Näiden oikeanlainen käyttö on keskeisessä osassa pelin haasteissa. Siinä missä tavallinen susimuoto on huomaamaton ja nopea, petomainen hybridimuoto on vahva ja ketterä, mikä sopii erinomaisesti taisteluun. Ihmismuodossa pelaaja voi käyttää varusteita, aseita ja laitteita. Muodonmuutoskyvyn lisäksi pelihahmoa voi kehittää taitojärjestelmän kautta haluamaansa suuntaan.

Ainutlaatuinen ja syvällinen pelimaailma, kiehtovat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät yhteenottoineen tekevät pelistä mieleenpainuvan ja jännittävän pelikokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen raadollisin ja monivivahteisin kääntein.

Pelin tuoreen pelaamista esittelevän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Oewm27krrUI.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.werewolf-videogame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsRCNTl2AEq55tYRbg?e=5ByrEc (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.