PAN Vision Finlandin (www.panvision.com) jakeleman, Bigben Gamesin julkaiseman ja Neocore Gamesin kehittämä Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr -toimintaroolipeli on tänään saapunut PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr on toimintaroolipeli suositussa Warhammer 40 000 -pelimaailmassa. Pelissä yhdistyvät tuhoutuvat maastoelementit, nopeatempoinen ja taktinen taistelujärjestelmä sekä monipuoliset ase- ja kulkuneuvovaihtoehdot toisiinsa. Roolipelien hengessä pelihahmoa kehitetään kykypuiden erikoiskykyjä ja ominaisuuksia valitsemalla, joten jokainen pelaaja voi valita oman tyylinsä kokea kaukaisen tulevaisuuden synkät taistelut. Valtava jatkuvuutta tarjoava pelimaailma puolestaan tarjoaa tekemistä loputtomasti ainutlaatuisen satunnaistehtäviä luovan järjestelmän myötä.

Yksin, kahden pelaajan yhteistyömuodossa tai jopa neljän pelaajan verkkopelitilassa koettava Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr on ainutlaatuista peliherkkua Warhammer-pelimaailman ystäville.

Pelin uuden julkaisutrailerin voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/buA71bcl1bw.

Lisätietoja
https://neocoregames.com/en/games/warhammer-40k-inquisitor-martyr
www.bigben-interactive.co.uk/bigben-products/video-games/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2Nicml8 (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.