PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema WRC 8 -rallipeli julkaistaan tänään. Se tarjoaa arvostetun pelisarjan monipuolisesti uudistettuna ja entistä vaikuttavampana kokonaisuutena kaikille rallin ystäville.

Arvostettu WRC-pelisarja nauttii valtavaa suosiota ajopelaajien ja rallifanien keskuudessa. Sen myötä myös pelisarjan faniyhteisö on ollut aktiivinen ja avulias toiveissaan pelinkehityksen ja erilaisten peli-ideoiden suhteen. Näiden myötävaikutuksella monet toivotut ominaisuudet ovat saapuneet mukaan pelisarjaan. WRC 8 sisältää aiempaa monipuolisemmat ominaisuudet kilpapelaamiseen sekä näyttävän valikoiman legendaarisia klassikkoautoja.

Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 8 sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja ajotiimeistä. Tämän ansiosta pelissä nähdään myös suomalaisväriä, kuten kuusinkertaisen maailmanmestari Sébastien Ogierin kanssa Citroën Racing -tallissa vaikuttava Esapekka Lappi. Lisäksi mukana ovat Toyotan tiimissä ajava Jari-Matti Latvala ja Fordin nimissä kisaava Teemu Suninen. Kotimaisten kuljettajien lisäksi mukana on runsaasti muita menestyneitä kuljettajia aina legendaarisesta Sébastien Loebista lähtien.

WRC 8 on saanut osakseen runsaasti uudistuksia. Näitä ovat entistä tarkempi ja realistisempi fysiikanmallinnus, joka huomioi sekä auton että maaston ominaisuudet. Myös dynaamiset ja maakohtaiset sääolosuhteet on otettu huomioon entistä tarkemmin.

WRC 8 sisältää 52 eri rallitiimiä, sata erikoiskoetta 14 eri maassa ja valtavan määrän erilaisia autoja vuosien varrelta. Pelin uratila on suunniteltu täysin uusiksi tarjotakseen entistä jännittävämmän ja hauskemman pelikokemuksen. Uratilassa pelaaja astuu sekä kuljettajan että tiimin managerin saappaisiin aikomuksena rakentaa uraa kohti mestaruutta. Tiimin jäsenenä pelaajan tehtäviin kuuluu kalenterin mukaan tapahtumien suunnittelu, oman miehistön hallinta ja kisastrategian kehittäminen.

WRC 8 on myös entistä vahvemmin mukana osana elektronista urheilua. Hyundain kanssa järjestetyssä finaalikisassa ajavat kisaa yhdeksän maailman huippua. Kisa järjestetään Wales Rally GB -tapahtuman yhteydessä kaksipäiväisenä koetuksena Llandudnon WRC Service Parkissa, Englannissa. Kisan voittaja saa palkinnoksi uuden Hyundai i20 -auton. eSport WRC -kisatapahtuma tekee paluun vuonna 2020 ja luvassa onkin viikoittaisia haastekisoja sitä ennen. Kisojen finaalitapahtuma järjestetään Rallye Monte-Carlo -tapahtuman yhteydessä tammikuussa 2020.

Pelin uuden julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/t53dwHBrQxA.

WRC 8 on saatavilla sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2RaBsTx (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.