Boston Distribution tuo myyntiin laadukkaat luujohdinteknologiaan perustuvat AfterShokz Aeropex -kuulokkeet.

Laadukkaasta luujohdinteknologiastaan tunnettu ja palkittu AfterShokz tarjoaa korkeatasoista äänentoistoa langattomasti ja ulkoisia ääniä peittämättä. AfterShokz Aeropex -kuulokkeet vievät käytetyn teknologian äänenlaadun uudelle tasolle. Perinteisistä kuulokkeista poikkeava luujohdinteknologia tuottaa ääntä 30 asteen kulmassa olevista muuntimista ja mikromagneeteista. Ne välittävät äänen väreilyn huipputarkasti ja äärimmäisen selkeästi kallon luita pitkin suoraan sisäkorvan kuuloelimiin kulkematta korvien tärykalvojen kautta. Kuulokkeet lepäävät poskiluiden päällä korvien edessä ja näin korvakäytävät jäävät täysin avoimiksi. Tämä tekee kuulokkeiden käyttämisestä turvallista.

Yhdessä dynaamista bassoa korostavan ja korkeampaa äänenlaatua tarjoavan PremiumPitch 2.0+ -teknologian kanssa Aeropex-kuulokkeet toistavat äänen ja musiikin vähäisellä värinällä.

Langaton äänentoisto älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa onnistuu kehittyneen Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta äänenlaadun kärsimättä jopa 10 metrin etäisyydeltä. Langattoman teknologiansa ansiosta kuulokkeet eivät riipu ja roiku johdoista, vaan pysyvät päässä miellyttävän korva- ja niskapannan yhdistelmällä.

Kuulokerakenne on veden- ja hienkestävä, ja soveltuu myös mataliin sukelluksiin. Kuulokkeet ovat IP67-standardin mukaisesti suojattu, joten ne voi upottaa jopa 30 minuutin ajaksi enintään metrin syvyiseen veteen. Kosteusanturinsa ansiosta kuulokkeet osaavat myös ilmaista, kun ne on turvallista ladata.

Virtaa langattomissa AfterShokz Aeropex -kuulokkeissa riittää täydellä latauksella jopa kahdeksan tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Virran loppuessa kuulokkeet voi helposti ladata usb-laturilla. Akku latautuu täyteen jo kahdessa tunnissa.

Vain 26 gramman painoiset AfterShokz Aeropex -kuulokkeet kulkevat helposti mukana missä tahansa. Yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta myös puhelut onnistuvat helposti, vapauttaen kädet muuhun käyttöön.

Hinta ja saatavuus
Langattomat AfterShokz Aeropex -luujohdinkuulokkeet ovat saatavana mustana, harmaana, sinisenä ja punaisena 169 euron hintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://aeropex.aftershokz.com/
www.boston.fi
https://youtu.be/PEJP-a7IEL8 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2kaebqv (kuvia)

AfterShokz
AfterShokz tuo patentoidun luujohtumistekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta AfterShokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien AfterShokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat ensisijaisessa roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.aftershokz.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.