Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti lisäsisältöä tarjoavan kausikortin taktiselle Mario + Rabbids Sparks of Hope -pelille.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelin seikkailu ei suinkaan ole ohi päätarinan läpäisyn myötä. Jatkoa on luvassa peräti kolmen lisäosapaketin myötä, jotka julkaistaan vuoden 2023 aikana.

Lisäosista ensimmäinen on Tower of Doooom, joka laajentaa peliä heti alkuvuodesta 2023. Toinen pelilaajennus on vuorossa vuoden puolivälissä. Kokonaisuus viimeistellään vuoden lopussa ilmestyvällä lisäosalla, jossa mukana on monista peleistä tuttu Rayman-hahmo.

Lisäosista ensimmäisessä Madame Bwahstrella pyytää apua Mariolta, Rabbid Peachilta ja heidän ystäviltään saadakseen tyhjennettyä moniulottuvuudellisen torninsa. Samalla pitäisi pelastaa pulasta vanha ystävä Spawny. Tower of Doooom -laajennus sisältää uuden pelimuodon, joka haastaa pelaajan uudella strategisella tavalla matkalla kohti tornin huippua.

Pelin toinen lisäosa vie sankariköörin uudelle planeetalle. Siellä joukkio tutkii uusia ympäristöjä, kohtaa hauskoja hahmoja, ratkoo salaisuuksia ja kohtaa uudenlaisia vihollisia. Kolmas ja viimeinen lisäosa tuo mukanaan Raymanin osaksi sankarijoukkoa, joka tutkii salaperäistä paikkaa täynnä uusia kohtaamisia.

Kaikki lisäosat vaativat toimiakseen alkuperäisen Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelin. Lisäosat kaksi ja kolme ovat ostettavissa erikseen tai osana pelin kausikorttia, joka sisältää kaikki kolme pelilaajennusta. Lisäksi Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition -pelijulkaisu sisältää sekä alkuperäisen pelin että kausikortin.

Pelin Rayman-teemaisen lisäosan julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/loS9oEsKqis.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on saatavana Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/mario-rabbids/sparks-of-hope
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VPVRinPK6fLYZdwQ?e=aIpsNI (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.