Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) laajentaa suosittua Tom Clancy’s The Division -pelimaailmaa uuden pelin, kirjan ja elokuvan myötä.

Ubisoftin vuonna 2016 julkaistu Tom Clancy’s The Division -toimintapeli aloitti Tom Clancy -pelien uuden aikakauden ja rikkoi samalla Ubisoftin myyntiennätyksiä. Jatkoa pelille saatiin vuonna 2019 Tom Clancy’s The Division 2 -pelin muodossa. Tämä laajentui seuraavana vuonna suositulla ja tarinallisella Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York -lisäosalla. Viimeisen viiden vuoden aikana The Division -pelisarjaan onkin tutustunut peräti 40 miljoonaa innokasta pelaajaa ympäri maailmaa.

Pelisarjan maailma jatkaa laajenemistaan myös lähitulevaisuudessa. Ubisoft julkaisee sarjalle nyt jatkoa ilmaiseksi pelattavan Tom Clancy’s The Division Heartland -pelin muodossa. Pelinkehityksen päävastuussa on maineikas Red Storm Entertainment -pelistudio. Se on aiemmin työstänyt Tom Clancy -teemaisia pelejä sekä työskennellyt kahden edeltävän The Division -pelin parissa. The Division Heartland on oma itsenäinen pelikokemuksensa ja se julkaistaan pc-tietokoneille, pelikonsoleille ja pilvipalveluille vuosien 2021-2022 aikana. Lisäksi Ubisoft aikoo tulevaisuudessa laajentaa The Division -pelisarjaa myös mobiilipelien puolelle. Lisätietoa tästä julkistetaan myöhemmin.

Myös The Division 2 -peli laajenee uudella pelattavalla sisällöllä vuoden 2021 aikana. Uusi pelisisältö tulee laajentamaan peliä täysin uudenlaisella pelimuodolla ja uusilla tavoilla kehittää pelihahmoja entistä paremmiksi. Hahmonkehityksessä painotus tulee olemaan hahmojen erilaisuudella ja hyödyllisyydellä. Yksityiskohtia pelin tulevasta laajennuksesta julkaistaan myöhemmin.

Peliuudistusten lisäksi The Division -pelimaailma laajenee myös elokuvan puolelle. Peliaiheista elokuvaa tähdittävät suositut huipputähdet Jessica Chastain ja Jake Gyllenhaal. Ensimmäisen The Division -pelin tapahtumiin perustuvaa elokuvaa työstetään yhdessä suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Elokuvan ohjauksesta vastaa Rawson Marshall Thurber.

Myöhemmin julkaistaan myös The Division 2 -aiheinen romaani, joka sijoittuu pelin aikaisiin tapahtumiin eri puolilla Yhdysvaltoja. Kirjan julkaisee Aconyte myöhemmin julkistettavana ajankohtana.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/fi-fi/home
http://bit.ly/2y11nZF (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.