BGE_20

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft vahvisti Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition ilmestyvän pelikonsoleille ja pc-tietokoneille ensi viikon tiistaina eli 25. kesäkuuta.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition tuo takaisin mullistavan klassisen seikkailupelin uusien ominaisuuksien kera. Se sisältää päivitetyt grafiikat, jotka toimivat jopa ultrateräväpiirtoisella 4K-tarkkuudella ja 60 ruudun sekuntinopeudella. Mukana on myös päivitetty ohjaus ja pelaamisen laatua parantavia muita ominaisuuksia. Lisäksi uusi pelin sisäinen aarteenetsintä, Speedrun-tila ja juhlagalleria tuovat pelaajille lisäsisältöä.

Pelin päähenkilö Jade on köyhä nuori valokuvaaja, majakanvahti, orpojen hoitaja ja taistelulajien harrastaja. Pelaajan tehtävänä on lähteä yhdessä hänen adoptiosetänsä Pey’jin kanssa tutkimaan vesiplaneetta Hillysiä, jota DomZ-muukalaiset uhkaavat. Aluksi he pyrkivät käyttämään Jaden valokuvaustaitoja dokumentoidakseen paikallista villieläimistöä ja ansaitakseen rahaa, mutta pian heidät rekrytoidaan salaisen uutisverkoston toimesta paljastamaan totuus DomZ-hyökkäysten taustalla.

Beyond Good & Evil yhdistää pelimekaniikkoja eri pelityyleistä ja antaa pelaajien kurittaa avaruusolioita Jaden daï-jo-kepillä sulavissa taisteluissa, hiipiä tappavien vartijoiden ohi jännittävissä hiiviskelyjaksoissa ja ohjata ilmatyynyalusta taistellakseen valtavia olentoja vastaan sekä voittaakseen kiivaita kilpailuja. Pelissä on mukana kilpailullisia minipelejä, paljastettavia salaisuuksia ja vastarintaliikkeen tarina, joka vie pelaajat Hillysin kaduilta avaruuden äärettömyyksiin.

Pelissä on myös paljon uutta sisältöä löydettäväksi. Pelaajat voivat osallistua uuteen aarteenmetsästykseen, jossa vihjeet ohjaavat heitä ympäri Hillysiä ja palkintona ovat pelin sisäiset kosmeettiset palkinnot, jotka liittyvät Jadeen menneisyyteen ja Beyond Good and Evil 2:n merirosvoihin. Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition sisältää myös pelipäivityksiä, kuten automaattitallennuksen, ristiintallennukset kaikilla saatavilla olevilla alustoilla, uudelleenmääritellyt ohjaimet (täysi tuki ohjaimille, näppäimistöille ja hiirille) sekä mahdollisuuden ohittaa välivideot.

Beyond Good & Evil -fanit saavat myös uutta tietoa vuoden 2003 alkuperäisteoksen kehityksestä uudessa juhlagalleriassa, joka sisältää aiemmin julkaisemattomia taideteoksia, videoita, kehittäjien anekdootteja ja muuta ennennäkemätöntä sisältöä.

Tulevan pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/CaU4tMuvvdc.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition julkaistaan 25. kesäkuuta 2024 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että Ubisoft Storen, Steamin ja Epic Games Storen kautta pc-tietokoneille. Se on saatavana myös osana Ubisoft+ Premium -tilauspalvelua. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/beyond-good-and-evil/20th-anniversary-edition
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viosCjPxVPtQQ566AOw?e=YfMvCi (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.