Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tekee tanssimisesta entistäkin yhteisöllisempää uusituilla pelimuodoilla ja upealla kappalevalikoimalla.

Maailman suosituin tanssipelisarja saapuu bailaajien ja bilettäjien iloksi Just Dance 2023 Edition -versiona. Uuden sukupolven tanssikokemus sisältää uudistetun verkkopelitilan, aiempaa monipuolisemman pelikokemuksen ja aikansa kuumimmat tanssikappaleet.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa on luvassa kokonaisvaltainen ja sosiaalinen verkkopelikokemus. Tämä mahdollistaa jopa viiden ystävän tai tanssikaverin kanssa bailaamisen ympäri maailmaa. Yhteiseen verkkopelisessioon liittyvät pelaajat voivat näin olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa hauskalla kuvakejärjestelmällä. Lisäksi he voivat yhdessä valita kappaleita sekä tanssia keskenään samojen biisien tahdissa.

Nämä verkkopelikokemukset ovat koettavissa pelialustasta riippumatta eli pelialustojen välisenä ristiinpelikokemuksena. Verkkopelin ohella mukana on perinteinen yhden ja saman pelilaitteen äärellä nautittava moninpeli.

Monipuolisemman pelattavuuden ohella myös pelin käyttöliittymää on uudistettu ja muokattu entistä ilahduttavampaan suuntaan. Pelin värikäs ulkoasu on pirteä ja kolmiulotteinen kokemus täynnä kauniita sävyjä ja valaisevaa energiaa. Ennen kaikkea käytettävyys on sujuvaa ja pelivalikoissa liikkuminen helppoa.

Uudenlaisen henkilökohtaisesti räätälöidyn suositusjärjestelmän ansiosta peli osaa suositella pelaajalle kappaleita ja soittolistoja pelaajan tykkäämien kappaleiden mukaan. Pelaaja voi myös kerätä pisteitä omista tanssisuorituksista, joilla mitataan edistymistä tanssijoiden pistelistalla. Mitä paremmin ja taidokkaammin pelaaja suoriutuu tanssista, sitä suurempi pistepotti on luvassa palkinnoksi.

Kerätyillä pisteillä voidaan lunastaa käyttöön hauskoja kosmeettisia lisäyksiä ja koristeita omalle tanssihahmolleen. Lisäksi pelaaja voi tuunata tanssikokemustaan muokkaamalla tanssien taustoja, värivalintoja, nimikylttiään ja paljon muuta. Pisteillä voi myös avata käyttöön uudenlaisia viestitarroja, joilla voi viestiä muiden verkkopelaajien kanssa.

Pelin kruunaa alati päivittyvä sisältö. Näitä ovat uudet kappaleet, pelitilat ja kausikohtaiset tapahtumat. Mukana on 40 kuumaa suosikkikappaletta, jonka lisäksi pelaaja voi lunastaa käyttöönsä lisää biisejä Just Dance+ -palvelusta. Se sisältää yli 150 erilaista hittiä aiemmista Just Dance -peleistä. Mukana oleva kappalelista on kattava:

The Just Dancers – If You Wanna Party
CLiQ Ft. Ms. Banks, Alika – Anything I Do
Harry Styles – As It Was
BTS Ft. Halsey – Boy With Luv
Evanescence – Bring Me To Life
Justin Timberlake – CAN’T STOP THE FEELING!
Electric Six – Danger! High Voltage
The Trammps – Disco Inferno
Olivia Rodrigo – drivers license
BTS – Dynamite
Charli XCX – Good Ones
Glass Animals – Heat Waves
Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
Bruno Mars – Locked Out of Heaven
Zara Larsson – Love Me Land
Kylie Minogue – Magic
Apashe ft. Wasiu – Majesty
Ava Max – Million Dollar Baby
K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine – MORE
Linkin Park – Numb
Dua Lipa – Physical
Red Velvet – Psycho
Imagine Dragons – Radioactive
Clean Bandit Ft. Jess Glynne – Rather Be
RuPaul – Sissy That Walk
The Kid LAROI & Justin Bieber – STAY
Ava Max – Sweet But Psycho
Lady Gaga Ft. Beyoncé – Telephone
Billie Eilish – Therefore I Am
Shawn Mendes, from Sony’s Lyle, Lyle, Crocodile – Top of the World
Britney Spears – Toxic
Top Culture – Walking On Sunshine
ITZY – WANNABE
Major Lazer, The Flexican, FS Green & Busy Signal – Watch Out for This (Bumaye)
Disney’s Encanto – We Don’t Talk About Bruno
Bea Miller – Welcome to the Playground
Apashe Ft. Alina Pash – Witch
Doja Cat – Woman
The Sunlight Shakers – Wouldn’t It Be Nice
Tigermonkey – Zooby Doo

Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Just Dance 2023 Edition on tänään julkaistu Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/pdS-bZHCkZQ.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2023
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMImOwi3tpYyd-z11g?e=XlEDAW (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.