PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Evil West -toimintapeli on tänään saapunut pelikauppoihin.

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

Evil West tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

Tarinavetoisen pelikampanjan voi kokea joko täysin yksin tai yhdessä kimppapelikaverin kanssa. Toimintaroolipelien tapaan hahmot kehittyvät uusin taidoin ja ominaisuuksin matkan varrella, mikä pitää mielenkiinnon korkealla ja tuo vaihtelua moniin eri kohtaamisiin. Samalla saadaan nauttia päähenkilön ja kumppaneiden nasevasta sanailusta upean ympäristön maisemia ihastellessa.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/5ERcyYnqU9M.

Evil West on nyt saatavana PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S- pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.focus-entmt.com/en/games/evil-west
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viINyv6kr1DN8iPCJng?e=F5rtfN (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.