Boston Group tuo myyntiin helposti mukana kulkevat EcoFlow RIVER 2 -latausasemat, jotka helpottavat elämää ja työskentelyä myös sähköverkon ulkopuolella.

Energiakriisi ja sen myötä mahdollisesti aiheutuvat sähkökatkokset sekä sähköverkon ulkopuolella työskentely ovat omiaan herättämään kysymyksiä ratkaisuista sähköntuotolle. Liikuteltavat EcoFlow-latausasemat tuovat sähkön sinne, missä sitä tarvitaan ja vieläpä helposti kannettavassa koossa.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat tarjoavat lajinsa suurinta teho-kokosuhdetta alle yhden kilowattitunnin kannettavissa malleissa. RIVER 2 -mallisto koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joita ovat RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro. Pienimmällä mallilla on painoa vaivaiset 3,5 kilogrammaa, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan pienempäänkin veneeseen tai vaikkapa polkupyörän kyytiin.

Pienestä koostaan huolimatta RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro kykenevät tasaiseen virransyöttöön 300, 500 tai 800 watin jatkuvalla teholla Tämän ansiosta latausasemalla voidaan tuottaa virtaa esimerkiksi reitittimille, televisioille, tietokoneille ja monille muille sähkölaitteille. Latausasemien 256, 512 tai 768 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan. Pro-mallissa on peräti kymmenen eri liitäntää sähkölaitteille ja pienimmässä perusmallissakin näitä on viisi.

Tehokkaan X-STREAM-latausteknologian ansiosta akku latautuu verkkovirrasta jopa 80 prosentin varaukseen vain 48 minuutissa. Jopa tehokkain Pro-malli latautuu täyteen vain 70 minuutissa. Vaihtoehtoisesti latausaseman voi ladata esimerkiksi EcoFlown kannettavilla aurinkopaneeleilla. 220 watin enimmäisteholla latausaseman akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Latausasema voidaan ladata myös auton virtaliitännästä tai USB-C-latausjohdolla. Laadukas LFP-akkutekniikka takaa toimintavarmuuden lukemattomiksi vuosiksi, sillä tekniikka takaa toimivuuden jopa 3 000 latauskerraksi. Viiden vuoden valmistajan takuu tuo mielenrauhaa.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat ovat myös maailman ensimmäisiä TÜVRheinland-sertifioituja kannettavia latausasemia. Tämä takaa luotettavuuden ja turvallisuuden monenlaisissa käyttöolosuhteissa. Latausasema toimii myös tarvittaessa automaattisesti käynnistyvänä varavirtalähteenä sähkökatkosten varalla. Koska käynnistys tapahtuu äärimmäisen nopeasti alle 30 millisekunnissa, katkosta tuskin edes huomaa. Näin esimerkiksi akvaarion tai CPAP-hengityslaitteen toiminta ei katkea, kun se on liitetty latausasemaan. RIVER 2 -latausasemat toimivatkin varavirtalähteinä sekä kodin sähkökatkoksissa että kätevänä sähköntarjoajana matkatessa.

Latausaseman käyttö on helppoa ja entistäkin sujuvampaa, kun käytössä on EcoFlow-sovellus. Sillä voidaan seurata esimerkiksi latausaseman lataustasoa, muokata asetuksia tai määrittää laitteiden latausnopeuksia.

Hinta ja saatavuus
EcoFlow RIVER 2, EcoFlow RIVER 2 Max ja EcoFlow RIVER 2 Pro tulevat myyntiin joulukuussa 299, 599 ja 799 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.vempaimet.fi/ecoflow/
www.boston.fi
https://youtu.be/sElW50fYKkM (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNRCXb2x6R_W1X_X9g?e=ZycgpQ (kuvia)

EcoFlow
EcoFlow on perustettu vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja luoda älykkäitä ja tehokkaita energian varastointiin liittyviä tuotteita. Näin se antaa ihmisille ja yhteisöille mahdollisuuden kannettavaan, puhtaaseen ja luotettavaan sähkönsyöttöön kaikkialla. Lisätietoja osoitteessa www.ecoflow.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.