THE DIVISION 2 SEASON 11

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa suosittua Tom Clancy’s The Division 2 -peliä neljännen pelivuoden päätösosalla.

Kuvitteellisen lähitulevaisuuden synkkiin pandemian jälkeisiin tapahtumiin sijoittuva The Division 2 -toimintapeli on kertonut alati laajentuvaa ja jännittävää tarinaa jo vuosien ajan. Pelin yhdestoista kausi, Reign of Fire, päättää pelin neljännen pelivuoden uudella käänteellä.

Kun Black Tusk- ja True Sons -ryhmät liittoutuivat keskenään ja kapteeni Lewis liittyi osaksi Division-tiimiä, ovat rintamaviivat piirtyneet uudenlaisiksi. Tämä on osaltaan tuonut Natalya Sokolovan esille varjoista johtamaan Black Tuskia entistäkin aggressiivisemmalla tavalla. Samalla Hunters-ryhmä on aktivoitunut Yhdysvaltojen pääkaupunkialueella uudella tavalla.

The Division 2 -pelin draamankaari saa uutta vauhtia tapahtumiinsa, kun pommeja tuhoamaan lähetetty räjähdeasiantuntija Zachary ”Stovepipe” Beattie onkin liittynyt Black Tuskin joukkoihin. Tämän myötä etsimistehtäväksi laajentunut kokonaisuus vie Division-agentit jahtaamaan neljää vastarintakohdetta. Vain nämä neutraloimalla on agenteilla mahdollisuus päästä Stovepipen jäljille ja pysäyttää Black Tiuskin tulenarat suunnitelmat.

Reign of Fire -kausi tarjoaa sekä paljon uutta tekemistä että uusia aseita, varusteita ja taitoja tarjolle. Mukana on esimerkiksi aiemmasta The Division -pelistä tuttu pelaajasuosikki eli NinjaBike Messenger Bag -varustereppu.

Uusien varustelisäysten ohella päivitys tuo pienempiä muutoksia pelimekaniikkaan moninpeli- ja käyttöliittymäpuolelle sekä hienoisia korjauksia olemassa oleviin varusteisiin, hahmokykyihin ja havaittuihin bugeihin. Uuden kauden myötä tulee ostettavaksi myös uusi kausikohtainen Season Pass -laajennuskortti täynnä kosmeettisia päivitysosia.

Pelilaajennuksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/gefdNytrmuc.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-palvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-division
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJp8MumC3TFJnEXhUw?e=xYWubt (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.