Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on tuonut myyntiin tanssipelien ykkössuosikin, joka sisältää sekä uusia tanssihittejä että menneiden vuosien klassikoita.

Just Dance on huippusuosittu tanssipelisarja, joka on tanssittanut ja viihdyttänyt yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Myös uuden sukupolven pelikonsoleille julkaistu tanssipeli tuo mukanaan 40 hittikappaletta. Lisää tanssittavia kappaleita löytyy peräti 700 kappaleen Just Dance Unlimited -musiikkikirjastosta, johon pelin ostajat voivat tutustua ilmaiseksi yhden kuukauden ajan.

Just Dance 2022 sisältää entistä enemmän erilaisia tanssitapoja. Paluun tekee kutkuttava ja tanssitaistoihin kutsuva World Dance Floor -moninpelitila. Sen ohella mukana ovat perinteiset Just Dance -pelitilat, kuten tasaisesti haastetasoa nostava peruspeli, lapsille suunnattu pelitila, kuntoiluun sopiva Sweat Mode ja yhteistyöpeli.

Tanssipeliä on kehitetty yhteistyössä monien tanssijoiden, TikTok-suosikkien ja artistien kanssa. Näitä ovat muun muassa Todrick Hall ja Ayo & Teo sekä 1M-studion ja K/DA-ryhmän tanssijat. Lisäksi 12. marraskuuta TikTokissa käynnistyy Camila Cabellon vetämä tanssihaaste, jossa on mukana hänen kappaleensa Don’t Go Yet. Pelaajat voivat tanssia hänen koreografian mukaisesti tunnisteella #JustDanceItOut.

Just Dance 2022 -peli sisältää seuraavat artistit ja biisit:

Bakermat – Baianá

Imagine Dragons – Believer  by Imagine Dragons

aespa – Black Mamba

BLACKPINK – BOOMBAYAH

Skarlett Klaw – Boss Witch

Bella Poarch – Build a B****

The Pussycat Dolls Ft. Snoop Dogg – Buttons

El Chombo – Chacarron

Sia – Chandelier

Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G Ft. Ozuna, J Balvin – China

Camila Cabello – Don’t Go Yet

Pabllo Vittar Ft. Charli XCX – Flash Pose

GALA – Freed From Desire

Meghan Trainor – Funk

Black Eyed Peas X Shakira – GIRL LIKE ME

Olivia Rodrigo – good 4 u

Billie Eilish – Happier Than Ever

Sevdaliza – Human

Anastacia – I’m Outta Love

Master KG Ft. Nomcebo Zikode – Jerusalema

SuperM – Jopping

Lady Gaga – Judas

Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.)

Ciara – Level Up

Dua Lipa – Levitating

Taylor Swift – Love Story (Taylor’s Version)

24kGoldn Ft. iann dior – Mood

The Sunlight Shakers – Mr. Blue Sky

Domino Saints – My Way

Todrick Hall – Nails, Hair, Hips, Heels (Just Dance Version)

K/DA, Madison Beer, (G)I-DLE Ft. Jaira Burns – POP/STARS

Zara Larsson – Poster Girl

Justin Timberlake – Rock Your Body

Beyoncé – Run the World (Girls)

The Weeknd & Ariana Grande – Save Your Tears (Remix)

Bronski Beat – Smalltown Boy

Ayo & Teo – Stop Drop Roll

Major Lazer Ft. Anitta & Pabllo Vittar – Sua Cara

Daði Freyr – Think About Things

Chilly Gonzales – You Can Dance

Sylvester – You Make Me Feel (Mighty Real)

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Peli julkaistaan sekä peruspelinä että kahtena erikoisversiona. Näitä ovat Digital Deluxe -versio, joka sisältää pelin ja neljän kuukauden Just Dance Unlimited -tilauksen, sekä Ultimate Digital -version, joka sisältää peruspelin lisäksi 13 kuukauden Just Dance Unlimited -tilauksen.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jEcGYrg_7AU.

Just Dance 2022 on saatavilla Nintendo Switch-, Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Lisäksi peli on pelattavissa Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2022
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VoFwiOTLIGeOCPPg?e=uIKMb6 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com