Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisen ja turvallisen DJI Mavic 3 -kuvauskopterin, jossa on huippulaadukas Hasselblad-kaksoiskamera ja poikkeuksellisen pitkä akunkesto.

DJI Mavic 3 -kuvauskopteri tarjoaa huippuluokan ominaisuudet pienessä koossa kaikenlaiseen ilmakuvaukseen. Kopterin Hasselblad-kaksoiskameralla voi kuvata laadukasta videota ja valokuvia olosuhteista riippumatta. Kamerassa on myös huikea 28-kertainen hybridizoomaus, jonka ansiosta voi välttää hankalien tai kiellettyjen kohteiden lähelle lentämisen.

Ikonisen Hasselbladin kehittämä 4/3 CMOS -kuvasensori kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen ja 20 megapikselin valokuviin. Kameran 12,8 askeleen dynaaminen alue, säädettävä aukko, 84 asteen näkökenttä, VDAF-tarkennus ja HNCS-väritekniikka takaavat kuluttajakopterien parhaat videot ja kuvat ilman työlästä jälkikäsittelyä. Lisäksi miljardin sävyn 10-bittinen Dlog-väriprofiili herättää kuvat ja videot eloon upeasti.

DJI Mavic 3 Cine -huippumalli tukee myös Apple ProRes 422 HQ -videoformaattia ja laitteessa on itsessään yhden teratavun ssd-tallennustila. DJI Mavic 3 -vakiomallissa on 8 gigatavun sisäinen muisti, jota voi laajentaa microSDXC-muistikortilla jopa 512 gigatavuun asti.

Kuvauskopterin ja ohjaimen välinen langaton O3+ -yhteys on myös entistä parempi ja kuvanlaatu tarkempi. Kopteri lähettää reaaliaikaista videokuvaa 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Ohjaaja voi lennättää kopteria jopa huikeat 46 minuuttia yhdellä latauksella enintään 75 kilometrin tuntinopeudella.

Ammattimaisen videomateriaalin tuottaminen on vaivatonta päivitetyn ActiveTrack 5.0 -tekniikan avulla. Se mahdollistaa kohteiden seuraamisen esteitä välttäen sujuvammin kuin koskaan. Parempi kopterin reititys ja tarkempi kadonneiden kohteiden ennakointi pitää kohteen kuvan keskellä, vaikka se olisi välillä esteiden takana. Lentäminen on myös aiempaa turvallisempaa, koska kuvauskopteri ehkäisee törmäykset edestä, takaa, alta ja yläpuolelta. Kehittyneen APAS 5.0 -järjestelmän ansiosta esteiden väistely onnistuu entistä paremmin myös kovassa vauhdissa.

DJI Mavic 3 -kuvauskopteriin voi hankkia myös monia lisätarvikkeita, joiden avulla lennättäminen on entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Esimerkiksi DJI RC Pro -lisäohjaimessa on kirkas ja laadukas näyttö, jolloin ei tarvitse hyödyntää älypuhelimen näyttöä kopterin seuraamiseen ja ohjaamiseen. Näiden lisäksi on tarjolla monipuolinen valikoima säilytys-, lataus- ja suojaustarvikkeita sekä linssejä ja ND-suotimia.

Hinta ja saatavuus
DJI Mavic 3 ja DJI Mavic 3 Cine tulevat saataville 2 169 ja 4 959 kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mavic-3/
www.boston.fi
https://youtu.be/6dnqGrSKudM (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh9UGtMNbBlT1TQtAtA?e=nfr57w (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.