Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut Just Dance 2021 -tanssipelin. Kaikkien aikojen suosituin musiikkivideopeli saa lantiot liikkeelle sekä nykyisellä että uudella pelikonsolisukupolvella.

Just Dance 2021 -pelin kappalevalikoima sisältää yli 40 uutta suosikkibiisiä, jotka suorastaan ajavat vartalon vauhdikkaisiin tanssiliikkeisiin. Mukana olevia kappaleita esittävät suosikkiartistit, kuten Lizzo, Billie Eilish ja Dua Lipa. Lisäksi maksullisen Just Dance Unlimited -palvelun kautta pääsee nauttimaan peräti 600 kappaleen valikoimasta. Pelin mukana tulee yhden kuukauden ilmainen koeajo Just Dance Unlimited -palveluun.

Pelissä on uusittu pikapeliominaisuus, jonka ansiosta pelaajat pääsevät suoraan tanssimaan satunnaistoiston valitsemien kappaleiden tahdissa. Lisäksi entistä monipuolisempi World Dance Floor -pelitila mahdollistaa erilaiset tanssihaasteet ympäri maailman muiden pelaajien kanssa. Muita pelimuotoja ovat etenkin lapsille suunnattu Kids Mode, entistäkin liikunnallisempi Sweat Mode ja yhteistyömuotoinen pelitila.

Just Dance 2021 -pelin kappalelista kokonaisuudessaan:
Rain On Me (Lady Gaga & Ariana Grande)
Adore You (Harry Styles)
Ice Cream (BLACKPINK x Selena Gomez)
Say So (Doja Cat)
Kick It (NCT 127)
Rare (Selena Gomez)
The Other Side (from Trolls World Tour) (SZA & Justin Timberlake)
Volar (Lele Pons Ft. Susan Diaz and Victor Cardenas)
YO LE LLEGO (J Balvin, Bad Bunny)
You’ve Got A Friend In Me (Disney Pixar’s Toy Story -elokuvasta)
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)
Blinding Lights (The Weeknd)
Without Me (Eminem)
Dance Monkey (Tones And I)
Que Tire Pa Lante (Daddy Yankee)
Don’t Start Now (Dua Lipa)
Temperature (Sean Paul)
Feel Special (TWICE)
Juice (Lizzo)
all the good girls go to hell (Billie Eilish)
Yameen Yasar (DJ Absi)
UNO (Little Big)
Paca Dance (The Just Dance Band)
Magenta Riddim (DJ Snake)
Lacrimosa (Apashe)
Kulikitaka (Toño Rosario)
Joone Khodet (Black Cats)
Get Get Down (Paul Johnson)
Georgia (Tiggs Da Author)
Buscando (GTA & Jenn Morel)
Alexandrie Alexandra (Jérôme Francis)
In The Navy (The Sunlight Shakers)
Zenit (ONUKA)
Heat Seeker (DREAMERS)
Till The World Ends (The Girly Team)
The Weekend (Michael Gray)
Samba de Janeiro (Ultraclub 90)
Runaway (U & I) (Galantis)
Bailando (Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy)
Dibby Dibby Sound (DJ Fresh & Jay Fay Ft. Ms Dynamite)
Boy, You Can Keep It (Alex Newell)

Mikäli käytössä on älypuhelin, erillistä peliohjainta ei pelaamiseen tarvita. iOS- ja Android-puhelimille ilmaiseksi ladattava Just Dance Controller -sovellus on yhteensopiva pelin kanssa kaikilla eri pelialustoilla. Sovellus seuraa käyttäjänsä liikkeitä ja osaa näin pisteyttää jopa kuuden eri pelaajan tanssisuoritukset.

Myös pelikonsolisukupolvesta toiseen siirryttäessä pelaaminen on tehty helpoksi, sillä Just Dance 2021 -pelin PlayStation 4 -versio on yhteensopiva myös PlayStation 5 -pelikonsolin kanssa. Lisäksi Xbox One -pelikonsolille pelin ostaneet voivat päivittää sen Xbox Series X/S -pelikonsolille ilman lisämaksua. Myös Google Stadia -palvelulla voidaan hyödyntää pelipalvelun perhejako-ominaisuutta, jonka ansiosta eri perheenjäsenet voivat tallentaa omat pelisuoritukset omiin nimiinsä.

Pelin uuden mainosvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/GrjDpnp7e08. Koko kappalelista esitellään videolla osoitteessa https://youtu.be/CDpSZ21g7vQ.

Just Dance 2021 on saatavilla PlayStation 4-, Xbox One- ja Switch-pelikonsoleille sekä Stadia-pelipalvelussa. Lisäksi peli julkaistaan Xbox Series X/S- ja PlayStation 5- pelikonsoleille 24. marraskuuta 2020. Julkaisun myötä pelaajat voivat osallistua sen TikTok-haasteeseen tunnisteella #JustDanceMoves. Mukana menossa on NCT 127 -poikabändin hitti Kick It.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2021
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctH5MWMyHqwF2yilA?e=i0wJ9p (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com