PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Handball 21 -käsipallosimulaatio on nyt saatavilla pelikonsoleille ja tietokoneille. Vauhdikkaan pallopelikokemuksen tarjoava peli mallintaa kymmenien miljoonien pelaajien lajin nykyaikaisin pelimekaniikoin.

Eko Softwaren kehittämä Handball 21 päivittää suositun joukkuepelin virtuaalimuotoon. Peliä on kehitetty ja hiottu paremmaksi peliyhteisöstä saadun palautteen sekä lajin asiantuntijoiden avulla. Näin voidaan taata realistinen ja oikeankaltainen pallopelikokemus myös virtuaalipelikentillä. Handball 21 -pelissä on täysin uudet hahmoanimaatiot, uusia pelitiloja ja entistä enemmän pelattavaa sisältöä.

Handball 21 sisältää kaikkiaan kahdeksan eurooppalaista käsipalloliigaa virallisesti lisensoituna. Mukaan on mallinnettu peräti 129 joukkuetta ja 2 229 käsipallopelaajaa eri maista. Mukana on lajin huippunimiä, kuten Nikola Karabatic, Fabian Wiede ja Mikkel Hansen.

Erilaisia pelitiloja on useita ja osa näistä mukana pelisarjassa ensimmäistä kertaa. Näistä merkittävin uutuus on kiinnostava liigapelitila, jossa pelaaja ohjastaa käsipalloilijaa ja tämän edustamaa joukkuetta läpi uran. Soolopelissä pelaaja voi luoda oman joukkueensa ja värvätä siihen pelaajia sekä kisata joukkueensa kanssa erilaisissa turnauksissa. Moninpelissä taitojaan voi koettaa muita pelaajia vastaan niin paikallisesti kuin verkossakin pelattavassa pelitilassa. Entistä kehittyneemmän tekoälyn ansiosta pelivastus tuntuu aidolta ja luonnolliselta.

Handball 21 on aiempaa syvällisempi pelikokemus myös pelimekaniikan osalta. Esimerkiksi erilaiset puolustusmuodostelmat, erikoistaktiikat ja kehittyneempi keinoäly tekevät pelaamisesta entistä hauskempaa ja monipuolisempaa.

Pelin erilaiset stadionit ja kentät on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti. Myös pelihahmojen animointia ja ulkonäköä on kohennettu huipputasoisen liikkeenmallinnuksen avulla.

Handball 21 tulee tänään saataville sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/SrCSeWFBDW8.

Lisätietoja
https://handball-thegame.com
www.panvision.com/pelit
https://bit.ly/2CAWZmS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.