Juniper Networks, Inc. (NASDAQ: JNPR, www.juniper.net), johtava korkean käytettävyyden ja suorituskykyisten verkkojen ratkaisutoimittaja, julkaisi dynaamiset Juniper Networks SRX 5600 ja 5800 -palomuurialustat. Ne muodostavat uuden verkko- ja tietoturvatuotteiden kategorian¸ jolla nostetaan suuritehoisten verkkojen tietoturva uudelle tasolle. SRX-sarja tarjoaa JUNOS-ohjelmistonsa myötä integroidut palvelut, skaalautuvan suorituskyvyn sekä käytön helppouden, joiden avulla suuryritykset voivat tehostaa liiketoiminnan sovellusten ja palvelujen käyttöönottoa koko verkossa saavuttaen näin merkittävän kilpailuedun.

SRX 5600 ja 5800 -palomuurialustat on rakennettu terabittitason nopeudet mahdollistavan Dynamic Services -arkkitehtuurin päälle, joka skaalaa sekä integroidut palvelut että verkon suorituskyvyn. Juniper tarjoaa alansa tehokkaimman palomuuripalvelun, jolla otetaan suorituskyvyssä ja tietoturvassa jättiharppaus eteenpäin. SRX-ratkaisut mahdollistavat perinteisiin palomuureihin verrattuna huomattavasti suuremman, jopa yli 120 gigabitin sekuntinopeuden. SRX-ratkaisut integroivat myös tunkeutumisenesto- ja NAT-järjestelmät, palvelunestohyökkäyksien (DDos/DoS) torjunnan, QoS-palvelut (Quality of Service) ja dynaamisen reitityksen. SRX-ratkaisut tarjoavat palvelujen tyyppiin, siirtojen määrään ja SPC-kortteihin (Services Processing Card) perustuvan skaalautuvan suorituskyvyn.

JUNOS-ohjelmisto on suunniteltu hallitsemaan jatkuvasti käytettäviä järjestelmiä ja parantamaan palvelujen saatavuutta. Lisäksi sillä parannetaan liiketoiminnan sovellusten suorituskykyä ja turvallisuutta. Ohjelmisto auttaa automatisoimaan verkon operaatioita ja vähentämään sen monimutkaisuutta. Lisäksi se vähentää uusien ominaisuuksien käyttöönottoon ja päivityksiin liittyviä kuluja sekä riskejä. SRX-ratkaisut voivat myös hyödyntää Junos-ohjelmiston AIS-ominaisuuksia (Advanced Insight Solutions), jotka mahdollistavat verkon ja laitteiden tietoturvaa parantavien J-Care-palvelujen käytön.

Dynaamiset Juniper Networks SRX 5600 ja 5800 -palomuurialustat sopivat ihanteellisesti suuryrityksille ja palveluntarjoajille. SRX 5800 tukee palomuurina yli 120 gigabitin sekuntinopeutta ja tunkeutumisenestojärjestelmänä (IPS) 30 gigabitin sekuntinopeutta. Lisäksi se pystyy käsittelemään yli 350 000 yhteyttä sekunnissa. Jokainen SRX-asennus voidaan räätälöidä verkon erityisvaatimuksien mukaisesti, joten SRX 5800 voidaan määrittää tukemaan yli 400 gigabittisiä liittymiä joko 1 tai 10 gigabitin Ethernet-liitännöillä. SRX 5800 ja SRX 5600 käyttävät samoja SPC- ja IO-kortteja. SRX 5600 tukee palomuurina 60 gigabitin ja tunkeutumisenestojärjestelmänä (IPS) 15 gigabitin sekuntinopeuksia.

Saatavuus ja hinnoittelu
Dynaamiset Juniper Networks SRX 5600 ja 5800 -palomuurialustat ovat saatavana välittömästi. Lisätietoja tuotteista ja hinnoittelusta saa Juniper Networksin Suomen myynnistä vastaavalta Marko Lindstedtiltä (mlindstedt@juniper.net, 0400-380088).

Lisätietoja: www.juniper.net/srx

Juniper Networks
Juniper Networks Inc. on korkean käytettävyyden ja suorituskykyisten verkkojen markkinajohtaja. Juniper tarjoaa nopeita verkkoinfrastruktuureja, jotka ovat luotettavia ympäristöjä palvelujen ja sovellusten nopeaan käyttöönottoon. Lisätietoja: www.juniper.net

Juniper Networks ja Juniper Networks -logo ovat Juniper Networks Inc:n rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. JUNOS Juniper Networks Inc:n tuotemerkki. Kaikki muut tuotemerkit, palvelunimet, rekisteröidyt tuotemerkit tai rekisteröidyt palvelunimet ovat omistajiensa omaisuutta.