Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com), tuo markkinoille ulkoisen Sound Blaster X-FiTM Go! -äänikortin, joka on World Championship Gaming SeriesTM -peliliigan hyväksymä ja maailman tunnetuimman pelaajan, Johnathan ”Fatal1ty” Wendelin, testaama. USB-väyläinen Sound Blaster X-Fi Go! hyödyntää X-Fi Xtreme FidelityTM -ääniteknologiaa, joka tuo käyttäjille ultrarealistiset monikanavaäänet kuulokkeilla.

Kiiltäväpintainen, musta Sound Blaster X-Fi Go! on uskomattoman kevyt (alle 20 grammaa) ja kompakti. Sen 1 gigatavun flash-muistiin on valmiiksi tallennettu kaikki ohjelmistot, joita tarvitaan nopeaan ja helppoon asennukseen ilman cd-levyä. Muistikapasiteetti voidaan myös luku- ja kirjoitussuojata, joten tärkeät tiedot säilyvät turvassa. Käyttäjät voivat tallentaa esimerkiksi peliprofiilit, laajennukset, päivitykset ja muut tärkeät tiedostot muistitikulle.

Sound Blaster X-Fi Go! hyödyntää Creativen palkintoja voittaneen X-Fi-ääniteknologian tehoa, joka tuo käyttäjän ympäröivät ultrarealistiset monikanavaäänet ja tilaefektit peleissä, elokuvissa sekä musiikissa. X-Fi Crystalizer piristää ja parantaa äänentoiston yksityiskohtia, jotka on menetetty MP3-musiikin tai elokuvien äänenpakkauksen yhteydessä. X-Fi Crystalizerin ansiosta kaikki äänet kuuluvat kristallin kirkkaasti. X-Fi CMSS-3D laajentaa pelien, MP3-musiikin ja elokuvien stereoäänet monikanavaisiksi tilaääniksi kaiuttimilla tai kuulokkeilla. Sound Blaster X-Fi Go! tukee myös Creative EAX® Advanced HDTM 4.0 -tilaefektejä ja OpenAL-äänistandardia, jotka toistavat pelien äänet entistä realistisemmin. Yli 400 peliä tukee tällä hetkellä Creative EAX -teknologiaa.

Creative Sound Blaster X-Fi Go!:n mukana tulee myös Creative ALchemy -ohjelmisto. Se palauttaa peleihin monikanavaäänet Windows Vistassa, joten pelaajat voivat nauttia pelikokemuksestaan samalla tavalla kuin aiemmin Windows XP:ssä. Lisäksi VoiceFX-teknologia lisää hauskuutta kommunikointiin peleissä tai pikaviestinnässä tarjoamalla 18 erilaista ääniefektiä puheääniin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Creative Sound Blaster X-Fi Go! tulee saataville syyskuussa 2008 ja sen kuluttajahinta on 49,90 euroa.

Lisätietoa ja tuotekuvia:
http://fi.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17872

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist / Jiri Koivuniemi
Läntinen Brahenk. 2 c A 26
00510 HELSINKI
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit
GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com/fi

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Creative Labs Europe on perustettu vuonna 1993 tukemaan kasvavia Euroopan markkinoita. Sen pääkonttori ja tekninen keskus on Dublinissa, Irlannissa. Se tarjoaa tehokasta, lokalisoitua ja asiakaskohtaista palvelua Euroopan markkinoille. Se tarjoaa myös asiakastukea, joka täydentää palvelua, joita Creativen myyntikonttorit tarjoavat Benelux-maissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa ja Englannissa. Lisätietoja: www.creative.com