Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilisessä Ubisoft Forward -pelitapahtumassa eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun.

Aiemmin Gods & Monsters -nimellä tunnettu avoimen pelimaailman sankariseikkailu vie pelaajat myyttisten kreikkalaistarustojen maailmaan, jossa jumalat, hirviöt ja epäinhimilliset sankariteot yhdistyvät saumattomaksi pelikokonaisuudeksi.

Assassin’s Creed Odyssey -pelin tehneen Ubisoft Quebec -pelistudion suunnittelema toimintaseikkailu vie eeppisen pelikokemuksen uudelle tasolle esittelemällä kokonaisen maailman täynnä kiehtovia myyttisiä taru- ja jumalolentoja. Pelaaja ohjastaa siivekästä Fenyx-puolijumalaa, jonka tehtävä on pelastaa maailmansa jumalat synkältä kiroukselta. Vain hyödyntämällä jumalten legendaarisia voimia ja osoittamalla sankaruutensa voi Fenix pelastaa maailman sen kammottavalta kohtalolta. Seikkailunsa varrella Fenyx kohtaa taruista tuttuja hirvityksiä, kuten kiveksi muuttavan meduusan, härkämäisen vahvan minotaurin ja yksisilmäisen kyklooppijätin. Näistä selviämällä Fenyxillä on vastassa kreikkalaisten tarujen vaarallisin titaani, Tyfon.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut peli tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin.

Myös itse pelimaailma on hakenut innoitustaan myyttisistä tarustoista ja sen kultainen saari onkin jaettu seitsemään erilaiseen osaan. Valtavat aukeat ja pellot, jättimäiset vuoret ja avoin taivas luovat tunnelman kreikkalaisen taruston taianomaisesta maailmasta värikylläisine maisemineen. Pelimaailma tarjoaa täydellisen ympäristön toismaailmalliseen seikkailuun uppoutumiseen vailla vertaa.

Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Peruspelin lisäksi pelistä on saatavilla kultaversio, joka sisältää pelin ohella sen kausikortin ja muuta pelisisältöä. Ennen pelin julkaisua Stadia-pelaajat voivat tutustua peliin sen ilmaiseksi ladattavalla demoversiolla. Sen tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/WQ6m8jbtsZI ja https://youtu.be/phpm8v_uRWs.

Immortals Fenyx Rising julkaistaan 3. joulukuuta 2020 sekä Xbox Series X-, Xbox Series S-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville sekä UPLAY+- ja Stadia-pelitilauspalveluihin että PlayStation 5 -pelikonsolille sen julkaisun yhteydessä. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctL4FQtuOHWvIdUkQ?e=ViscA2 (kuvia)

Koko eilisiltaisen Ubisoft Forward -pelitapahtuman voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/McGgmtH0KMY.

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.