Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilisessä Ubisoft Forward -pelitapahtumassa täysin uudenlaisen urheilupelin. Riders Republic yhdistää toisiinsa laskettelua, lumilautailua, pyöräilyä ja liitopuvulla lentämistä avoimessa pelimaailmassa.

Ubisoft Annecyn kehittämä Riders Republic tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen sosiaalisen leikkikentän, jossa pelaajat voivat toistensa kanssa kokea extreme-urheilun vauhdin ja jännityksen turvallisesti kotisohvalta käsin. Monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata keskenään tai suorittaa omia tehtäviään lukemattomissa eri vauhtilajeissa. Näistä jokainen jakaantuu useaan eri alalajiin ja mahdollistaa ainutlaatuisista vauhtikokemuksista nauttimisen vaihtelevissa maisemissa hiostavista tunnelmista suorastaan hyytäviin ympäristöihin.

Pelimaailma koostuu niin karuista kanjoneista kuin lumisista vuoristakin ja peli viekin pelaajan hurjalle matkalle läpi erilaisten luonnonpuistojen. Vaikuttavat amerikkalaisympäristöt, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettu ja liitetty yhteen valtavaksi pelimaailmaksi.

Yksittäin tai tiimeissä suoritettavat moninpelikisat tarjoavat valtavasti tekemistä ja hurjia kisoja kautta erilaisten maastojen. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset kisaetapit ja temppuradat, peräti 50 pelaajan valtavat massalähdöt, 12 pelaajan keskinäiset moninpeliareenat ja erilaiset verkkopeliturnaukset cup-kisoineen.

Urapelitilassa pelaaja voi luoda itselleen nimeä eri urheilulajeissa, saavuttaa alansa huiput pistetilastoissa ja solmia erilaisia sponsorisopimuksia menestyksen myötä. Lisäksi pelaaja voi räätälöidä omaa tyyliään erilaisin varustein ja asukokonaisuuksin lajista toiseen.

Riders Republic on äärimmäisen hiottu pelikokonaisuus, jossa sulava hahmoanimaatio yhdistyy yksityiskohtaiseen peligrafiikkaan ja luonnolliseen äänimaisemaan. Hiotut pelikontrollit ja jämäkkä pelattavuus muodostavat nautinnollisen ja vauhdikkaan pelikokemuksen niin yksinäiselle kokijalle kuin muut pelaajat haastavalle urheilijallekin.

Peruspelin lisäksi Riders Republic tulee saataville kulta- ja ultimate-painoksina. Kultapainos sisältää peruspelin ja sen kausikortin lisäksi kosmeettista lisäsisältöä heti pelin julkaisussa ja sen jälkeen. Ultimate-painos sisältää peruspelin ja sen kausikortin lisäksi neljä kattavaa kosmeettista pelisisältökokonaisuutta sekä 20 helikopterilippua, joilla matkan taittaminen pelissä omaan suosikkikohteeseen sujuu entistä nopeammin.

Pelin uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/7SU_DpuGF4k ja https://youtu.be/w_YnxZMqq0I.

Riders Republic julkaistaan 25. helmikuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+ -pelitilauspalveluun. Pelin PlayStation 4- tai Xbox One -pelikonsolille ostaneet voivat päivittää pelin ilmaiseksi uuden sukupolven pelikonsoliversioon. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsBv3YsIzmnuAVM3Q?e=1MUgOk (kuvia)

Koko eilisiltaisen Ubisoft Forward -pelitapahtuman voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/McGgmtH0KMY.

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.