Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin yhdessä peliammattilaisten kanssa suunnitellun pelihiiren. Logitech G Pro on luotu kilpapelaajille, jotka ottavat pelaamisensa tosissaan.

LogitechGPro

Elektroninen urheilu on huimaa vauhtia kasvava pelimuoto, josta on viime vuosien saatossa tullut yhä useampien kovatasoisten pelaajien elanto. Useasti peliharrastukset ovat muuttuneet ammattilaispelaamiseksi ja sen myötä ovat kasvaneet myös vaatimukset näissä peleissä käytettävien työvälineiden eli hiirien, näppäimistöjen ja kuulokkeiden laadun suhteen.

Ammattilaistason pelaaminen vaatii ammattilaistason hiiren, sillä pienetkin erot pelivälineissä voivat merkitä eroa tappion ja voiton välillä, tai 5 000 ja 500 000 dollarin palkkiopotin välillä. Ammattipelaajien avulla pelikäyttöön suunniteltu Logitech G Pro Gaming Mouse on ammattilaistason pelihiiri, joka vastaa kaikilta osin vaativan pelaajan tarpeisiin.

”Elektronisen urheilun harrastajien kanssa yhteistyössä toimimisesta on se etu, että opimme heiltä mistä he pitävät, ja ehkä vielä tärkeämmin sen mistä he eivät pidä”, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai. ”Logitech G Pro Gaming Mouse tuo aiempien G100s- ja G303-pelihiirten rakastetut ominaisuudet yhteen ja samaan pelihiireen kaikkien iloksi.”

”Huipputasolla kisaaminen vaatii huipputasoisen hiiren”, kommentoi Cloud 9 -pelitiimin CS:GO-pelaaja Tyler ’Skadoodle’ Latham. ”Työskenneltyämme läheisesti Logitechin kanssa Logitech G Pro Gaming Mouse on henkilökohtainen valintani. Hyvän muotoilun ja huipputarkan anturin ansiosta vihollisten voittaminen on vaivatonta puuhaa.”

Logitech G Pro hyödyntää Logitechin kaikkien aikojen tarkinta PMW3366-anturia. Sen ansiosta hiiren liike on äärimmäisen tarkkaa niin pienissä kuin isoissakin liikkeissä. Hiiren tarkkuus on valittavissa jopa 200 ja 12 000 dpi-arvon välillä, joten se riittää taatusti kaikenlaisten pelien ja pelimieltymysten vaatimuksiin. Tarkan anturiteknologian ansiosta hiiri ei kärsi tahmaisuudesta, hitaudesta tai epätarkkuuksista, vaan toimii lähes kaikilla alustoilla luotettavasti ja huipputarkasti.

Hiiren painikkeet rakentuvat metallisten jousien varaan ja antavat miellyttävän vasteen käytössä. Näin painamiseen tarvitaan vähemmän voimaa, mikä mahdollistaa entistä nopeamman painalluksen. Samalla jousirakenne tekee painikkeista entistä kestävämpiä. Painikkeille onkin luvattu yli 20 miljoonaa painalluskertaa. Se vastaa ammattilaistasolla noin kahta vuotta, jos pelataan kymmenen tuntia päivässä.

Hiiren asetuksia voidaan helposti muokata Logitech Gaming Softwarella eli LGS-ohjelmistolla. Sen avulla hiiren omaan sisäiseen muistiin on mahdollista tallentaa käyttäjäkohtaiset profiilitiedot, kuten dpi-asetukset, hiiren värivalaistukset sekä painikkeiden toiminnot. Ohjelmistoa ei kuitenkaan tarvita hiiren käyttämiseen. Sen ansiosta Logitech G Pro onkin täydellinen valinta sellaisiin peliturnauksiin, joissa ei ole mahdollista pelata omalla tietokoneella.

Kevytrakenteinen Logitech G Pro painaa vaatimattomat 83 grammaa, joten sen käyttö on äärimmäisen nopeaa ja sulavaa. Kaiken kruunaa käteen istuva muotoilu, jota on helppo käyttää erilaisista otemieltymyksistä riippumatta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G Pro Gaming Mouse tulee saataville syyskuussa 89 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/pro-gaming-mouse
https://youtu.be/2vBjLSiY2TQ (esittelyvideo ammattilaistason pelihiiren suunnittelusta)
http://bit.ly/2buDpHV (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.