Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja asiantunteva tietotekniikan verkkokauppa, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) tarjoaa Jimm’s Helppo -päivityspalvelun kannettaville tietokoneille. Palvelun avulla kannettava tietokone voidaan helposti toimittaa postitse päivitettäväksi niin käyttöjärjestelmän kuin komponenttienkin osalta.

Jimms_text_black

Hyväkin tietokone alkaa jossain vaiheessa tuntua hitaalta, kun ikää ja käyttövuosia kertyy enemmän. Tietokoneen massamuistina toimivan kiintolevyn sijasta käytössä voisi olla nopeampi SSD-levy ja keskusmuistia voisi olla enemmän. Niin ikään tietokoneen käyttöjärjestelmä saattaa kaivata päivitystä uudempaan versioon. Juuri tällaisiin tarpeisiin on luotu Jimm’s Helppo -päivityspalvelu.

Nimensä mukaisesti Jimm’s Helppo -päivityspalvelu on äärimmäisen helppo ja vaivaton. Tapahtumaketju on nelivaiheinen. Ensimmäisenä suunnataan osoitteeseen www.jimms.fi ja tilataan haluttu Helppo-päivityspalvelu. Tämän jälkeen saadaan sähköpostilla toimintaohjeet miten toimia, kun lähetykseen käytettävä pakkausmateriaali saapuu lähimpään Postin toimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

Pakkausmateriaalien saavuttua kannettava tietokone pakataan ohjeiden mukaan ja mukana tulevan pakkausteipin avulla. Sen jälkeen paketti lähetetään Postin kautta Jimm’s-toimipisteeseen.

Kun Jimm’s on vastaanottanut kannettavan tietokoneen, sille tehdään tilattu päivitystoimenpide. Tämän jälkeen päivitetty tietokone lähetetään takaisin Postin kautta lähimpään toimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

Jimm’s Helppo -päivityspalvelu käsittää tällä hetkellä kymmenen erilaista päivitysvaihtoehtoa. Näihin kuuluvat keskusmuistin lisääminen neljän tai kahdeksan gigatavun portaissa, SSD-levyn asentaminen (120 tai 240 gigatavua) ja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän asentaminen SSD-levyn asentamisen yhteydessä. Keskusmuistin lisääminen voidaan yhdistää myös käyttöjärjestelmän ja SSD-levyn päivittämisen yhteyteen.

Esimerkiksi 120 gigatavun SSD-levyn asentaminen kannettavaan tietokoneeseen maksaa töineen ja toimituksineen 149 euroa sisältäen 24 prosentin arvonlisäveron. Päivityksen hintaan kuuluu 120 gigatavun Kingston V300 SSD-levy.

Koko lista Jimm’s Helppo -päivityspalvelun tuotteista löytyy Jimm’sin kotisivuilta.

Lisätietoja ja esittelyvideo
www.jimms.fi/helppo

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.