Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti kaikkien iPadien kanssa toimivan Keys-To-Go-näppäimistön. Lisäksi myyntiin tulee kaksi päivitettyä näppäimistökantta uudenkarhealle iPad Air 2 -tablettilaitteelle.

Keys-to-go

”Ihmiset käyttävät iPadeja kaikkialla ja Logitech Keys-To-Go on suunniteltu erityisesti tällaista käyttötarkoitusta varten. Näppäimistön tulee soveltua ihmisten liikkuvaan elämäntapaan”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann. ”Julkistimme Logitech Keys-To-Gon lisäksi päivitetyt versiot suosituista ja palkituista iPad-näppäimistökansistamme iPad Air 2 -omistajia silmällä pitäen. Riippumatta siitä käytätkö iPadia töissä tai vapaalla, Logitechin iPad-näppäimistöt tekevät iPadin käytöstä helpompaa.”

Valikoiman kaikki iPad-näppäimistöt on suunniteltu käytännöllisyyden ehdoilla. Kaikissa esitellyissä malleissa on isot painikkeet, riittävät painikevälit ja Bluetooth-tekniikalla toimiva langaton yhteys. Lisäksi kaikissa näppäimistöissä on iOS-käyttöjärjestelmän pikatoimintopainikkeet, jotka tekevät iPadin käytöstä niin helppoa, ettei sormia tarvitse käytössä juurikaan näppäimiltä nostaa.

Logitech Keys-To-Go for iPad
Logitech Keys-To-Go on äärimmäisen kevyt, ohut ja kestävä matkanäppäimistö, joka on täydellinen kirjoituskumppani iPadille. Vain 6,1 millimetriä paksu ja 180 grammaa painava näppäimistö kulkee vaivatta mukana. Sen näppäintuntuma on erityisen miellyttävä ja FabricSkin-pinnoitteen ansiosta näppäimistö on suojattu roiskeilta, pieniltä roskilta ja lialta. Näppäimistön ladattavasta akusta riittää virtaa jopa kolmen kuukauden käyttöön. Näppäimistön mukana tulee erillinen usb-laturi. Logitech Keys-To-Go on yhteensopiva kaikkien iPad- ja iPad mini -mallien kanssa ja värivaihtoehtoja ovat punainen, musta ja turkoosi.

Logitech Ultrathin for iPad Air 2
Logitech Ultrathin on ohut magneettikiinnityksellä iPad Air 2 -tablettilaitteeseen kiinnittyvä näppäimistökansi. Korkealaatuisesta alumiinista valmistettu kansi suojaa iPadin näyttöä tyylikkäästi, kun sitä ei käytetä kirjoittamiseen. Kirjoitustilassa näppäimistö on oivallinen jatke iPadille mahdollistaen sekä sujuvan kirjoittamisen että iPadin tukemisen miellyttävässä käyttökulmassa. Virtapihi Ultrathin toimii yksillä paristoilla jopa kaksi vuotta. Saatavilla on kaksi väriä, tummanharmaa sekä hopea.

Logitech Type+ for iPad Air 2
iPad-näppäimistön ja -suojakannen samassa kokonaisuudessa kattava Type+ on ohut ja kevyt kaksipuolinen näppäimistökansi, joka suojaa sekä iPadin näyttöä että takakantta. Kirjoituskäytössä Type+ kiinnittyy iPadin reunaan magneettikiinnityksellä ja on käytettävissä kahdessa eri käyttökulmassa. Näppäimistökannessa on ainutlaatuinen käynnistys- ja sammutustoiminto, jonka ansiosta näppäimistö käynnistyy automaattisesti, kun iPad asetetaan siihen vaakatasossa. Kun näppäimistökansi suljetaan näytön päälle paikoilleen, näppäimistö sammuttaa itsensä. Type+ osaa samalla sekä herättää että sammuttaa iPadin näytön. Type+ on saatavana sekä mustana että kirkkaanpunaisena ja sen mukana toimitetaan usb-latausjohto.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Keys-To-Go, Ultrathin ja Type+ tulevat myyntiin marraskuun lopussa 79, 89 ja 99 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/keys-to-go-ipad
http://bit.ly/1v8qrzP (tuotekuvia)
http://youtu.be/XfMMUWDsDKw (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.