Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin niin pienyritysten kuin kotienkin käyttöön sopivat SafeHome-valvontalaitteet.

SafeHome_Range

Lomamatkoillakin voi rentoutua huoletta, kun tietää kodin valvonnan olevan kunnossa. SafeHomen uusi pohjoismainen hälytys- ja valvontakonsepti tekee kodin tai yrityksen valvonnasta helppoa ja edullista.

Usein kodin tai yrityksen valvonta- ja hälytysjärjestelmät ovat hintavia ja hankalasti asennettavia. SafeHome on tehnyt valvonnasta helppoa, eikä järjestelmän asentamiseen tarvita sähkömiestä. Mikä parasta, valvonta- ja hälytysjärjestelmä toimii ilman kuukausittaisia palvelumaksuja.

”Samaan aikaan, kun yritykset parantavat valvontaansa ja turvaavat tilojaan murtojen varalta, murtovarkaudet ovat siirtyneet yksityiskoteihin” kertoo SafeHomen johtaja Kenneth Jorgensen. ”SafeHome on helppo, innovatiivinen ja edullinen tapa suojata arvotavarat. Kuluttaja voi tehdä asennuksen itse eikä ole riippuvainen kuukausisopimuksista”.

SafeHome-hälyttimet toimivat paikallisesti, eivätkä ole suoraan yhteydessä valvontakeskuksiin. Murron tai muun luvattoman tunkeutumisen yhteydessä ne voivat käynnistää muita hälyttimiä tai esimerkiksi lähettää talon omistajalle, naapurille tai ystävälle tekstiviestin, jonka ansiosta tilanteeseen voidaan reagoida etäältä.

Kodin tai yrityksen hälytysjärjestelmään voidaan yhdistää myös videovalvonta, jolloin mahdollisesta murtautujasta saadaan myös kuvatallenne. SafeHome-videovalvontasovellus mahdollistaa kameroiden valvonnan ja hallinnan etäältä suoraan älypuhelimen tai tablettilaitteen avulla. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä varustettuihin laitteisiin.

SafeHome WS500S on täydellinen langaton valvontajärjestelmä, joka koostuu ohjauspaneelista, liiketunnistimesta, ovi-/ikkunatunnistimesta, kauko-ohjaimesta ja asennustarvikkeista. Mukana toimitetaan myös tarrat ikkunoihin, jotka kertovat rakennuksen olevan varustettu murtohälyttimellä. Kokonaisuutta hallitaan joko nelinumeroisella koodilla tai kaukosäätimellä. Järjestelmässä on sisäänrakennettu 120 desibelin hälytyssireeni ja paniikkitoiminto, jonka voi laukaista ohjauspaneelista tai kaukosäätimestä.

Valvontajärjestelmä on laajennettavissa erikseen myytävillä lisäosilla, kuten sisä- ja ulkokameroilla, vesi- ja värinätunnistimilla, kaasu/palo/häkätunnistimilla, murtohälyttimillä ja jopa valekameroilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
SafeHome WS500S on saatavana 109 euron kuluttajahintaan. Lisätarvikkeiden hinnat vaihtelevat noin 20 ja 180 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://bit.ly/aurora-safehome
http://bit.ly/1wdPS8E (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Safehome
Safehome perustettiin vuonna 2008 ja se on viimeisen kuuden vuoden aikana myynyt yli 100 000 hälytys- ja valvontalaitetta Pohjoismaissa. Valikoima kattaa laajan malliston tuotteita yksityisille ja yrityksille sekä hälytys- ja valvontakäyttöön että ennakoivaan turvallisuuteen. Tuotteet on suunniteltu ensisijaisesti helppokäyttöistä asennusta ja käyttöä silmällä pitäen. Lisätietoja osoitteesta www.safehome.dk.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.