Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed Unity -pelin kausikortin ja sen kattavan sisällön. Season pass -nimellä kulkeva kausikortti laajentaa alkuperäisen Assassin’s Creed Unityn tarinaa ja vie pelaajat ennalta näkemättömiin paikkoihin.

ACU_SeasonPass

Assassin’s Creed Unity Dead Kings
Assassin’s Creed Unityn tapahtumien keskiössä seikkailevan Arnon tarina laajenee Pariisista uudella tarinakampanjalla. Tällä kertaa Arno matkaa synkkään Saint Denisin maalaiskaupunkiin, jossa tutustutaan muiden muassa maanalaiseen kryptaan, johon on haudattu edesmenneitä Ranskan kuninkaita. Täysin itsenäisesti toimiva lisäosa laajentaa peliä omalla tehtäväkokonaisuudellaan. Pelaajat joutuvat taistelemaan armottomia vihollisia vastaan selvittäessään pienkaupungin mysteerejä ja salaisuuksia.

Arno saa käyttöönsä uusia aseita, kuten tappavan tehokkaan giljotiinipyssyn. Päätehtävien lisäksi luvassa on avoimen maailman tehtäviä, kuten aarteenmetsästystä, murhamysteerejä, salamurhia ja yhteistyössä pelattavia tehtäviä. Uudet aseet, varusteet, taidot ja asukokonaisuudet vapautuvat käyttöön myös pääpelin puolella.

Lisätehtävät Pariisissa
Kausikortti tuo myös lisää pelattavaa pääpelin puolelle. Luvassa on lukuisia uusia tehtäviä Pariisissa sekä erilaisia räätälöintivaihtoehtoja pelihahmoille. Pelaajat saavat yli 30 erilaista asetta, varustevaihtoehtoa ja asukokonaisuutta käyttöönsä, mukaan lukien ainutlaatuisen Fleur de Lys -miekan. Nämä ovat käytettävissä heti julkaisupäivänä.

Assassin’s Creed Chronicles: China
Kausikortti laajentaa pelikokonaisuutta uudella Assassin’s Creed Chronicles: China -pelillä, joka vie pelisarjan aivan uuteen ympäristöön. Samalla on luvassa täysin uusi tarina ja ennennäkemätön pelitila. Climax Studiosin luomassa laajennusosassa pelaajat pääsevät kokemaan Kiinanmuurin eräänlaisena kaksi- ja kolmiulotteisen parkourin ja salamurhaajatoiminnan sekoituksena. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa pelaajat pääsevät mukaan 1500-lukulaisen Kiinan mystiikkaan, kun viimeinen elossa oleva kiinalaisen veljeskunnan assassiini palaa kotimaahansa.

Pelaajille on luvassa eläväinen ja aidosti erilainen Assassin’s Creed -kokemus kiinalaisessa arkkitehtuurissa ja kulttuurissa. Seikkailun keskushenkilö Shao-Jun hyödyntää legendaariselta mestariassassiini Ezio Auditorelta oppimia taitojaan kostoa toteuttaessaan. Shao Junin väijyntä- ja hiippailutaidot näyttelevät seikkailussa keskeistä roolia unohtamatta hänen itämaisia kamppailutaitoja ja täysin uusia assassiinivarusteita.

Assassin’s Creed Unity
Assassin’s Creed Unity on huippusuositun hittisarjan uusi luku. Sitä pyörittää uuden sukupolven konsoleita varten luotu Anvil-pelimoottori. Pelissä voi kokea Ranskan vallankumouksen ennen näkemättömällä tavalla Bastiljin valtauksesta kuningas Ludvig XVI:n teloitukseen ja auttaa Ranskan kansaa luomaan täysin uuden tulevaisuuden. Ranskan vallankumous vuonna 1789 syöksee kerran niin upean Pariisin terrorin ja kaaoksen kurimukseen. Kansakunnan repiessä itseään kappaleiksi Arno-niminen nuori mies lähtee eriskummalliselle matkalle paljastaakseen todelliset voimat vallankumouksen takana. Hänen pyrkimyksensä heittävät hänet keskelle kansakunnan kohtalosta käytävää armotonta taistelua ja tekevät hänestä todellisen mestarisalamurhaajan.

Assassin’s Creed Unityssä voi nauttia ainutlaatuisesta liikkumisen vapaudesta ja salamurhaajan hallinnasta. Pelihahmo voi juoksennella pitkin kaupungin rakennelmia uuden parkour-mekaniikan avulla. Täysin uudistettu taistelujärjestelmä tarjoaa syvällisemmän taitoihin, ajoitukseen ja sulavuuteen perustuvan taistelukokemuksen. Yksinpelin lisäksi pelaaja voi liittyä kolmen ystävän seuraan ja kokea verkossa avoimen 1700-luvun Pariisin kunnianhimoisten tehtävien parissa.

Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 13. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.

Assassin’s Creed Unity Season Pass sisältää kaiken edellä mainitun sisällön, joka tullaan julkaisemaan alkuvuoden 2015 aikana.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com/seasonpass (lisätietoa ja esittelyvideo)
http://bit.ly/1rPc8kC (kuvamateriaalia ja Q&A)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com