Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) valloittaa jälleen tänään alkavat DigiExpo-messut useiden kymmenien pelitietokoneiden voimin.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s panostaa pelaamiseen ja siksi siihen luottavat myös useat DigiExpo-messujen näytteilleasettajat.

Ubisoft
Ubisoftin osastolla kymmenen Jimm’s-pelitietokonetta pyörittää joulukuun alussa ilmestyvän Rainbow Six Siege -verkkopelin betaversiota. Nämä Jimm’s Sedere -erikoiskoneet ovat myös myynnissä kuluttajille 1 219 euron hintaan sisältäen tyylikkäästi pelin teemagrafiikoin koristellun kotelon ja itse Rainbow Six Siege -pelin. Peli toimitetaan heti pelin julkaisun jälkeen. Näiden erikoiskoneiden tiedot löytyvät osoitteesta www.jimms.fi/tuote/JIMMS-GTG-R6S. Painokelpoinen tuotekuva löytyy osoitteesta http://bit.ly/1PU2Bah.

ASUS ROG
ASUS ROG -peliturnausalueella Peliliiga, Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry ja ASUS ROG Tournament: Nordic Challenge järjestävät näyttävän Counter Strike: Global Offensive -turnauksen. Kahdeksan kovatasoista eSports-joukkuetta taistelee voitosta Jimm’s-pelitietokoneiden voimin.

RCTIC eSports
RCTIC eSports Loungessa messukävijät pääsevät itse pelaamaan ja tutustumaan elektroniseen urheiluun Jimm’s-pelitietokoneilla.

Jimm’s
Jimm’sin omalla osastolla esitellään useita pelitietokoneita ja upeaa 4K-grafiikkaa eri pelimaailmoissa. Omien tietokoneiden lisäksi osastolla esitellään suuri joukko lisätarvikkeita, joista löytyy myös erinomaisia tarjouskampanjoita. Tarjoustuotteet löytyvät osoitteesta www.jimms.fi/fi/digiexpo.

Digiexpo-messut alkavat tänään klo 12. Aikaisemmista vuosista poiketen Messukeskuksessa ei järjestetä erikseen ammattilaisaamupäivää. Messukeskuksen palveluista median edustajille voi lukea osoitteesta www.messukeskus.com/Sites1/DigiExpo/Media/Sivut/default.aspx.

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.