Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin titaanista ja karkaistusta lasista valmistetut PANZER-näytönsuojat iPhone-älypuhelimille.

PANZERFullFit

Huippuluokan älypuhelimet ovat arvokkaita laitteita, mutta vahinkoja sattuu kaikesta huolimatta. Kun satojen eurojen arvoisen iPhone 6 -älypuhelimen näyttö menee pirstaleiksi maahan pudotessaan tai kovaan pintaan kolahtaessaan, pelkät korjauskustannukset nousevat helposti yli 200 euron. Laadukas näytönsuoja onkin edullinen ratkaisu, joka suojaa älypuhelinta lähes huomaamattomasti.

Näyttöjen suojaamiseen erikoistunut PANZER tuo karkaistusta lasista ja titaanista valmistetun PANZER Premium Full-Fit Glass -näytönsuojan iPhonelle. Vain 0,3 millimetrin paksuinen karkaistu lasi on käytössä lähes huomaamaton. Samalla se kuitenkin tarjoaa peräti yhdeksän kertaa tavallista näyttölasia paremman suojan, mikä ehkäisee näytön naarmuuntumisen ja kolhiintumisen.

Täydellisen pyöreäreunaisen muotoilun ansiosta panssarilasin käyttöönotto on helppoa. PANZER Premium Full-Fit Glass asettuu iPhonen näytölle tarkasti ja rakoja jättämättä. Näyttävän titaanireunuksen ansiosta puhelin näyttää entistä upeammalta ja arvokkaammalta.

PANZER Premium Full-Fit Glass on saatavana välittömästi iPhone 6-, iPhone 6 Plus-, iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -älypuhelimille.

Saatavuus ja hinnoittelu
PANZER Premium Full-Fit Glass -näytönsuojan suositushinta on 32,90 euroa. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APanzer%3APanzer%24s%3Afull-fit%3Afull-fit%24
www.panzer.me
http://bit.ly/1LUuFGE (tuotekuvat)

Aurora Magazine
Aurora Group on juuri julkaissut uusimman numeron Aurora Magazinestaan. Se on täynnä ideoita ja uusia tuotteita useilta tuotemerkeiltä. Useiden eri valmistajien tuotteita esitellään myös monipuolisesti teemoittain. Tutustu Aurora Magazineen osoitteessa http://www.auroragroup.fi/fi/news/tervetuloa-aurora-magazine-8n-pariin-1032.

PANZER
PANZER on huipputason suoja älypuhelinten ja tablettilaitteiden näytöille. Aidot PANZER-tuotteet on tehty karkaistusta lasista tai äärimmäisen kestävästä kalvosta, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa näytöille. PANZER-tuotteet on valmistettu Euroopassa. Ne tarjoavat sekä helppoa että nopeaa suojaa Retina-, OLED- ja teräväpiirtonäytöille ilman erillisiä lisäaineita. Äärimmäisten ohuiden valmistusmateriaalien ansiosta PANZER-näytönsuojat ovat käytössä lähes huomaamattomia eivätkä näin vaikuta älylaitteen tai sen näytön käytettävyyteen. Kaikki PANZER-tuotteet on luotu vain yhtä asiaa silmällä pitäen: tarjoamaan äärimmäistä suojaa! Lisätietoja www.panzer.me

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.