Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on sopinut yhteistyön syventämisestä suomalaisen HAVU Gaming -pelitiimin kanssa. HAVU ottaa käyttöön noblechairs-pelituolit ja uudet Jimm’s HAVU -pelitietokoneet ovat juuri tulleet myyntiin.

”Olemme tukeneet HAVU Gamingia pelitiimin perustamisesta asti ja on hienoa, että yhteistyömme syvenee”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Haluamme, että suomalaisilla kilpapelaajilla on kunnon työvälineet ja siten mahdollisuudet kehittyä maailman parhaiksi. Kilpapelaajien näkemyksistä on myös merkittävää hyötyä meille pelitietokoneidemme kehityksessä.”

”Jimm’s on ollut lojaali kumppanimme jo kolmen vuoden ajan, joten on hienoa päästä syventämään yhteistyötä entisestään pelituolien ja uusien pelitietokoneiden kanssa”, kommentoi HAVU Gaming Oy:n toimitusjohtaja Lasse Salminen.

Yhteistyön syventyessä Jimm’s toimittaa HAVU Gaming -pelitiimin käyttöön laadukkaat noblechairs-pelituolit. Noblechairs on saksalainen huipputason pelituolien valmistaja, jonka tavoitteena on, että kilpapelaajat kiinnittäisivät erityistä huomiota tuoliensa laatuun ja ergonomiaan pitkien pelisessioidensa aikana. Näin he saavuttavat kilpailuedun ja pysyvät kunnossa koko kauden.

HAVU Gaming on ollut myös mukana suunnittelemassa kahta uutta pelitietokonemallia, jotka sopivat erinomaisesti kilpapelaamiseen ja videostriimaukseen. Samat mallit ovat käytössä myös HAVU Gamingin omilla Counter-Strike- ja striimaustiimeillä. Tehokkaat Jimm’s GtG HAVU CS- ja Jimm’s GtG HAVU Streamer -pelitietokoneet ovat tasapainoisia työjuhtia, joilla yleisimmät kilpapelit toimivat erinomaisesti ja videostriimaukset sujuvat ongelmitta. AMD Ryzen -suorittimiin ja NVIDIA RTX -näytönohjaimiin perustuvat pelitietokoneet ovat kuluttajahinnoiltaan 1 119 ja 2 019 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Suomalaisen HAVU Gamingin Counter-Strike-tiimi pelaa parhaillaan Yhdysvalloissa Flashpoint-liigaa ja on taistellut itsensä jo upeasti neljän parhaan joukkoon. HAVU Gamingilla on Counter-Strike-tiimin lisäksi myös NHL-pelitiimi ja kaksi Fortnite-pelaajaa.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Show/161502/jimms-custom-havucs-v2/jimm-s-gtg-havu-cs-pelitietokone
www.jimms.fi/fi/Product/Show/161506/jimms-custom-havustr/jimm-s-gtg-havu-streamer-pelitietokone
www.havu.gg
http://bit.ly/2jcWCVI (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 47,2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 47 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.