Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin STAR WARS -teemaisia noblechairs-pelituoleja.

”noblechairs on aina ollut edelläkävijä pelituolien suunnittelussa, joten on luonnollista, että juuri heiltä tulee ensimmäiset STAR WARS -teemaiset mallit”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Pelaajat istuvat tietokoneen ääressä tuntikausia, joten ergonomia on heille erittäin tärkeää. Monelle kuitenkin vielä tärkeämpää on pelituolin ulkoasu, josta kaikki tietävät fanituksen kohteen. STAR WARS on monille fanikulttuurin ykkönen enkä ole koskaan tavannut pelaajaa, joka ei pitäisi tästä scifimaailman ykkösbrändistä.”

noblechairs HERO -pelituolit on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa. noblechairs HERO -pelituolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta.

noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition
noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition -pelituolin avulla mikään ei voi estää pelaajaa etenemästä tehtävässään. Tuolin puhdaslinjaisesta, monokromaattisesta muotoilusta ja yksityiskohdista ei voi erehtyä. Ne osoittavat, että pelaaja on osa legioonaa. HERO ST tarjoaa täysin ainutlaatuisen istuinkokemuksen. Tämän tuolin avulla mikään STAR WARS -maailman osa ei tunnu liian pelottavalta eikä yksikään kapinallinen voi piiloutua pelaajalta. Tuolin takapuolelta löytyy ikoninen Galaktisen Imperiumin tunnus sekä STAR WARS -tekstilogo.

Tuolin etuosa mukailee Stormtrooper-iskusotilaan kypärää, joka on minimalistinen ja puhdaslinjainen. Niskatuen läpileikkaus muistuttaa visiiriä ja mustat tehosteraidat korostavat muuten puhtaanvalkoista tuolia. Yksinkertaistetut yksityiskohdat muistuttavat ikonisen Stormtrooper-iskusotilaan kypärän säleikköä ja hengityslaitteistoa.

Stormtrooper-iskusotilaan haarniska turvaa pelaajan selustaa ja sisäänrakennettu ristiselän tuki huolehtii ryhdistä. Musta Galaktisen Imperiumin kohokuviotunnus vangitsee katseen ja huomion.

noblechairs HERO Boba Fett Edition
noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett -pelituoli on kunnianosoitus STAR WARS -universumin tunnetuimmalle palkkiometsästäjälle. Tunnistettavine väreineen, logotunnuksineen ja leveine saumoineen tämä istuinkokemus on paljon mukavampi kuin jäätyminen karboniittiin. Yksityiskohtainen kuvitus saa istujan uppoutumaan avaruusseikkailuihin ja Boba Fettin alamaailmaan. Tuolin selkämyksessä on vaikuttava Fett-kypärägrafiikka sekä Boba Fett- ja STAR WARS -tekstilogot.

Tuolin etupuoli mukailee Boba Fettin panssaria. Tyyliteltyä rintapanssaria täydentää erikoisleveät saumatikkaukset sekä teemaan sopivat tehostevärit. Mandalorialaisten tunnukset on taidokkaasti kirjailtu ja ylävasemmalta löytyy ylväs mythosaur-symboli.

Sisäänrakennettu ristiselän tuki pitää huolen optimaalisesta ryhdistä, jolloin yksikään kohde ei pääse yllättämään.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella
Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus
noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition ja noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett ovat saatavana välittömästi 489,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.noblechairs.fi/stormtrooper
https://www.noblechairs.fi/bobafett
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/181919/nbl-hro-st-ste/noblechairs-hero-st-gaming-chair-stormtrooper-edition-keinonahkaverhoiltu-pelituoli-valkoinen-musta
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/181894/nbl-hro-pu-bfe/noblechairs-hero-gaming-chair-boba-fett-edition-keinonahkaverhoiltu-pelituoli-monivarinen
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ1o5jQ2_7ojH1OEFg?e=bXasfw (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.