PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyy Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Osakassa yli 130 vuotta sitten perustettu Kubota edustaa japanilaisen maatalouskaluston huippuosaamista. Perustamisestaan lähtien on Kubota tuonut oman näkemyksensä maanviljelyyn erilaisten työkoneiden ja laitteiden osalta. Nyt Kubotan legendaarinen osaaminen saapuu myös osaksi Farming Simulator 22 -peliä ja mukana on peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta olemassa olevan valikoiman lisäksi.

Lisäosan lippulaivamallina nähdään Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa konttorissa konsanaan. Kyseessä on paitsi Kubotan tähän asti suurin traktorimalli, myös isokokoinen ohjaamo, joka tarjoaa hulppean näköalan ympäristöön. Lisäksi mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorimallit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden avulla liikkuminen sujuu nopeasti ja ketterästi myös hankalassa maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-teemaisia vaatteita, joihin virtuaalifarmari voi sonnustautua.

Kubota Pack -lisäosa julkaistaan pelin pc- ja pelikonsoliversioille 28. kesäkuuta. Lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.