Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisee vauhdikkaan Roller Champions -urheilupelin ilmaiseksi 25. toukokuuta.

Uudenlaista kilpapelaamista pelikentille vyöryttävä Roller Champions on vauhdikas urheilupelikokemus, jossa yhdistyvät joukkuevetoinen pallopeli ja mielikuvitukselliset pelikentät. Ilmaiseksi pelattava peli on helppo oppia, mutta vaikea hallita, sillä sen vauhdikas ja yhteistyöpelaamista vaativa tyyli tarjoaa syvällisiä taktiikoita ja runsaasti opittavaa.

Pelin ytimessä kaksi kolmen hengen tiimiä kohtaavat toisensa erilaisilla areenoilla pelaajien koettaessa upottaa palloa vastapuolen maalirinkiin. Vauhdikas liikkuminen tapahtuu rullaluistimilla, joten liikkeenhallinta ja pallon syöttely sekä vihollisten väistely ja näiden taklaaminen ovat kaikki tärkeitä osa-alueita kisamenestyksessä.

Lisäksi pisteitä napsuu tiimille ellipsin muotoisen radan kiertämisestä, kunhan vain pallo pysyy hallussa. Lopuksi eniten pisteitä saanut joukkue voittaa. Areenan kaarevia seiniä pitkin liukuminen ja näin vauhdin kerääminen voi kuitenkin johtaa yllättäviin käänteisiin, mikä pitää ottelujännityksen korkealla.

Kilpailumenestyksen myötä ovet aukeavat yhä korkeampitasoisiin liigoihin ja näin lopulta myös mestaruussarjaan asti. Matkan aikana tiimit voivat saada lisää faneja, uusia pelikenttiä ja kokea erilaisia pelimuotoja. Lisäksi pelaajat pääsevät räätälöimään omia pelihahmojaan monenlaisin vaattein ja tyylein. Jokaiselle pelikaudelle on luvassa myös rajoitetun ajan olevia eksklusiivisia hahmopäivityksiä. Näihin voi valmistautua esimerkiksi pelikauden kausikortin hankkimalla.

Roller Champions on pelattavissa sekä kavereiden kesken että yksin eri pelialustojen välillä kiehtovissa kisamuodoissa, joissa pelijärjestelmä asettaa vastakkain kaksi samantasoista joukkuetta. Voitoilla ja menestyksellä joukkueen taso paranee ja vastaan tulee yhä taitavampia pelaajia tiimeineen. Lisäksi pelissä on oma virtuaalinen skeittipuisto harjoittelua ja minipelejä varten.

Roller Champions julkaistaan 25. toukokuuta sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista. Peli julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -pelikonsolille sekä Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Pelin uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/eCGgrA0ov9k ja https://youtu.be/2H0xJtLDl8Y.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhs4s64el60HBLGtOFw?e=TSauE9 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.