ATLASFALLEN_STUNT_TRAILER

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Focus Entertainmentin julkaisemasta Atlas Fallen -toimintaroolipelistä julkaistiin esittelyvideo, jossa surffaajalordi katselee kristallipallosta synkkiä tulevaisuuden näkymiä.

Ensi viikolla julkaistavan Atlas Fallen -toimintaroolipelin uudessa esittelyvideossa kurkistetaan kristallipallon kautta pelin toimintaan huumorin siivittämänä. Ihmisnäyttelijän ja surffirockin voimin toteutettu video katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/9FxmDKm7ENA.

Atlas Fallen sijoittuu pahantahtoisen jumalan johtamalle aavikkoplaneetalle, joka kärsii kuivuuden ohella tyranniasta ja heikompien sortamisesta. Jättimäisten hirviöiden täyttämä fantasiamaailma tuntuukin jakaantuneen kahtia sekä jumalaansa palvovien kulttilaisten että ahtaalle poljetun rahvaan välillä.

Atlas-maailma sijoittuu aikakauteen, jossa teknologia muistuttaa keskiaikaistyylistä osaamista. Mukana on kuitenkin taianomaisia mahtivoimia ja maailmalle ominaisia piirteitä, kuten erikoisia eläimiä ja hurjia hirviöitä. Nämä tekevät pelimaailmasta ja sen asukeista tunnistettavia ja ainutlaatuisia.

Pelisankari oppii paitsi liukumaan hiekalla kuin vedellä surffaten, myös taistelemaan kuin mahtava supersankari konsanaan. Erikoisvoimia antava hansikas tekee pelaajahahmosta kykenevän taistelijan ja tuo näin toivoa tyranniasta kärsiville kansalaisille.

Ainutlaatuisen aavikkoplaneetan huikeista tapahtumista pääsee nauttimaan myös yhdessä kaverin kanssa yhteistyömuotoisessa pelitilassa. Näin pelaajat pääsevät yhdessä nauttimaan eeppisestä pelikokemuksesta vaikuttavan grafiikan ja jylhän musiikin saattelemana.

Atlas Fallen julkaistaan 10. elokuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/atlas-fallen www.panvision.comhttps://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO8VQs5ALQEerNIGMg?e=iz1Odx (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.