Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store uusi verkkokauppansa ja tarjoaa nyt entistäkin sujuvamman käyttäjäkokemuksen.

”Yrityksen entinen verkkokauppa ehti toimia entisessä muodossaan noin kuuden vuoden ajan”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Tuona aikana moni asia on muuttunut, joten myös Jimm’sin verkkokaupan oli aika uudistua ja saada osakseen kasvojenkohotus. Muutos ei ole vain kosmeettinen, sillä sivustoja uudistettiin ennen kaikkea palvelemaan käyttäjiä nykyaikaiset edellytykset mielessä.”

Suurin muutoksista on tehty mobiilikäyttäjiä silmällä pitäen, sillä yrityksen aiemmat verkkosivut eivät toimineet erityisen hyvin älypuhelimilla. Nyt tämä puoli on uudistettu täysin ja sivusto palvelee käyttäjiään myös mobiililaitteilla ensiluokkaisella tavalla.

Verkkokaupan toimivuudessa on otettu huomioon sujuvuus sekä tuotteita selatessa että näitä tilatessa. Tämän myötä Jimm’s luopui taustakuvasta ja toi tuotteet entistä paremmin esille. Niin ikään suositellut tuotteet, tiettyjen tuoteperheiden valikoimat ja valmistajakohtainen selattavuus tuotiin aiempaa paremmalle tasolle. Tämä tekee sivuston käytöstä entistä sulavamman ja selkeämmän kokemuksen, mikä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä monilta osin. Näin halutut tuotteet ja palvelut sekä niiden tiedot ovat aiempaa paremmin löydettävissä.

Selkeytyksen osana myös tuotearvostelut saivat yleisemmin käytössä olevan tähdityksen, joka näin kohentaa sivuston ilmettä ja tuotearvosteluiden luettavuutta. Sivuston tavaramerkkinä tunnetut paahtimet säilyvät sivustolla muissa asiayhteyksissä.

Uudistetulla sivustolla vanhat asiakastunnukset ja näiden ostohistoria säilyvät ennallaan. Uudistus ei myöskään jää tähän, vaan sivuja kehitetään edelleen eteenpäin esimerkiksi listausten ja hakutulosten suodatuksen osalta helpottamaan haluttujen tuotteiden löydettävyyttä. Muita tulevia uudistuksia ovat muun muassa valinnainen tumma teemaväritys, monipuolinen ja nopea tuotehaku sekä muut käytettävyyttä parantavat ominaisuudet. Uudistetulla sivustolla aloitetaan massiivinen tarjouskampanja 1. maaliskuuta.

Lisätietoja

www.jimms.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOkFOvjhLxGxPK61bA?e=X1NNzt (kuvia)

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.