Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa Far Cry 6 -pelin koettavaksi sekä yhdessä että ystävien kanssa.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä.

Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Pelin ilmaisviikonloppu tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sekä peruspeliin että sen kutkuttaviin lisäosatehtäviin. Näitä ovat Rambo-elokuvista innoituksensa saanut Rambo: All the Blood -tehtävä ja Stranger Things -mysteerikokemus The Vanishing.

Ilmaisviikonlopun aikana on myös mahdollisuus nauttia pelin yhteistyömuodosta, jolloin pelin tehtäviä voi suorittaa kaverinsa kanssa. Tätä pelimuotoa viikonlopun aikana kokeilevat pelaajat saavat pelissä palkkioksi White Lotus -tarkkuuskiväärin.

Pelin jatkamista ilmaisviikonlopun jälkeen mieliville tulee hyvänä uutisena pelin alennusmyynti, sillä peli on tarjouksessa jopa 70 prosentin alennuksella. Kaikki pelissä tapahtunut edistyminen siirtyy automaattisesti ilmaisviikonlopusta maksulliseen versioon. Lisäksi pelin viimeisin lisäosa, Lost Between Worlds, on tarjouksessa 50 prosentin alennuksella.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Lisätietoja

https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/far-cry/far-cry-6
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh54bzPsfMTOD-xVbjA?e=BVbIyZ (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.