Urheilun ja pelien tulevaisuutta luova espoolainen Valo Motion julkaisee uuden pulmatehtäviin perustuvan moninpelin lisätyn todellisuuden seinäkiipeilyyn tarkoitetulle pelialustalleen.

Shadowlings on upouusi peli, jota voi pelata jopa neljä pelaajaa, mutta parhaimmillaan se on kahden pelaajan voimin. Peliä pelataan ValoClimb-kiipeilyseinällä söpöjen varjo-olentojen avulla, jotka ovat kadonneet varjomaahan. Pelaajat käyttävät omaa varjoaan varjo-olentojen työntämiseen, kuljettamiseen ja niiden heittämiseen kymmenien eri tasojen läpi. Pelaajien on selvitettävä pulmat mahdollisimman nopeasti ja kilpailtava muiden pelaajien kanssa tulostaulukoiden kärkisijoista.

Peli on tarkoitettu aloitteleville kiipeilijöille, jotka haluavat työskennellä yhdessä ja ratkaista kiipeilyhaasteita. Peli on täydellinen vanhemmille, jotka haluavat leikkiä lastensa. Peli on myös hauskaa pienten kaveriporukoiden viihdettä. Kokemukset yhteistyöstä ja toisten auttamisesta ovat ValoClimb-peleissä toistaiseksi ennenkokemattomia.

Peli esittelee monia aivan uusia teknologisia saavutuksia ValoClimb-järjestelmään. Valo Motion on kehittänyt parannellun konenäköjärjestelmän, joka havaitsee jopa pelaajien varjot kiipeilyseinällä. Se luo kokonaan uudenlaisen vapaan vuorovaikutuksen tason. Pelaajan varjo on ainoa joka merkitsee – riippumatta koskettaako pelaaja kiipeilyseinää vai heiluttaako hän kättään pitäessään kiinni kiipeilyseinän otteesta. Valo Motion kehitti myös tarkan ja reaktiivisen fysiikkasimulointijärjestelmän, joka ohjaa koko pelikokemusta. Nopeimmatkin liikkeet voivat lennättää varjo-olennot tarkalleen mihin pelaajat haluavat. Valo Motionin luomat Shadowlings-olennot tuntuvat olevan elossa, sillä ne rakastavat vuorovaikutusta pelaajan kanssa. Olentojen kaikki elementit kasvojen ilmeistä niiden turkkiin reagoivat siihen, mitä pelaajat tekevät. Olentoja voi jopa kutittaa!

Kaikkia näitä uusia ominaisuuksia tullaan käyttämään sekä ValoClimbin tulevissa peleissä, että myös trampoliinipelialusta ValoJumpin uusissa peleissä. Uusien ominaisuuksien myötä tulevat pelit tulevat luomaan runsaasti uusia jännittäviä kokemuksia.

”Kuuntelimme perheviihdekohteiden omistajia ja teimme uuden pelin täydelliseksi viihdepuistoihin. Peliä pelataan lyhyissä 2-3 minuutin sessioissa, jotta mahdollisimman monet ihmiset pääsevät kokeilemaan peliä päivän aikana”, kertoo Valo Motionin toimitusjohtaja tohtori Raine Kajastila. ”Todella monet ihmiset pääsevät kokeilemaan peliä, koska se toimii teknisesti jopa kahdeksan pelaajan kanssa. Suosittelemme silti pelaamista kahden aikuisen tai kolmen lapsen kanssa kerrallaan turvallisimman ja hauskimman kokemuksen saamiseksi. Peli toimii myös täydellisesti yhden pelaajan kiipeilyhaasteena ja kovimman vaikeustason kentät ovat fyysisesti rasittavia.”

Lisätietoja
https://valomotion.com/contact/press-kit/
https://youtu.be/bhJmGn5PCjI (Shadowlings-video)
http://bit.ly/2Yf4dUl (Shadowlings-kuvia)

Valo Motion / Fana Immonen, fana@valomotion.com, 044 2373770

Viraali-ilmiö Valo Motion
Valo Motion on kasvanut viraalivideoidensa kautta menestyväksi kasvuyritykseksi, jolla on yli 300 kumppanipaikkaa ympäri maailmaa. Yhtiöstä on tullut laajennetun todellisuuden kunto- ja perheviihdetuotteiden markkinajohtaja. Sen tuotteita käytetään jo yli 50 maassa aktiviteetti- ja trampoliinipuistoissa, kunto- ja kiipeilykeskuksissa sekä viihdekeskuksissa – jopa museoissa ja ostoskeskuksissa.

Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa nauttivat Valo Motionin seinäkiipeily- ja trampoliinipeleistä joka päivä. ValoClimb- ja ValoJump-pelialustat vetoavat urheilijoihin, pelaajiin ja kaikkiin, jotka etsivät hauskaa uutta toimintaa tai tavallisesta poikkeavaa tapaa kuntoilla.

Valo Motion on saavuttanut yli 150 miljoonaa viraalivideonäyttöä ValoClimb-kiipeilypeleistään kuvatulla videollaan. Video on näkynyt ympäri maailmaa suosituilla videokanavilla, kuten Discovery Channel, MTV, Redbull, MotherBoard, Buzzfeed ja Unilad. Valo Motion on päätynyt useita kertoja myös “internetin etusivulle” Redditiin.